Maria Grazia Cucinotta 55 let


Jedna z mnoha krásných italských hereček Maria Grazia Cucinotta se narodila 27.7.1969 v Messině v Itálii (Sicílie). V oblasti filmu a televize se pohybuje přibližně od roku 1990. Mimo herectví je rovněž modelkou a scénáristkou. Již jako 16 letá se věnovala modelingu a později odchází do Říma, kde se uchází o účast v italské televizní show INDIETRO TUTTA. Před kamerou se objevovala zejména v televizních reklamách či v menších rolích. Pro zdokonalení a herecké možnosti musela pracovat na „odbourávání“ svého sicilského přízvuku a učila se anglicky.

Role přesně pro Marii byla sicilská kráska Anna ve snímku DRUHÁ MANŽELKA (LA SECONDA MOGLIE) v roce 1998. V roce 1999 přichází do kin „bondovka“ THE WORLD IS NOT ENOUGH, kde hraje Maria Giuliettu. Zde se objevuje po boku hvězd jako Pierce Brosnan či Sophie Marceau. V televizním zpracování biblického příběhu MÁRIA MAGDALENA z roku 2000 hraje hlavní roli Márie. Americký film je nadále pro Marii úspěšný a roku 2000 dostává roli Desi v komedii ŘEZNÍK, KNĚZ A PROSTITUTKA (PICKING UP THE PIECES), kde se setkává s hvězdami typu Woody Allen, Sharon Stone, David Schwimmer. S Brooke Shields hraje ve filmu NÁŠ ITALSKÝ MANŽEL (2004).

V roce 2011 hraje roli Andrii v hororovém dramatu OBŘAD, který byl inspirován skutečnými událostmi. Hlavní roli zde ztvárnil Anthony Hopkins. Nově se Maria Grazia Cucinotta objevuje v mystickém hororu DEATH OF THE VIRGIN (2011) v režii Josepha Tita.

8.10.1995 se vdala za obchodníka Guilio Violatiho a má s ním dceru Giulii. Ve volném čase ráda zůstává doma v blízkosti své rodiny, čte knihy, stará se o domácnost.


27.7.1968
Messina, Sicílie, Itálie
Maria Grazia Cucinotta csfd

Goffredo e l'Italia chiamòIl meglio di teBrividi d'autoreGli anni belliQuesta notte parlami dell'AfricaSanta GuerraAmerican NightPadriIl Cinema non si fermaRoad to CapriForse è solo mal di mareIl Gatto e la LunaTutto liscioShadow of the WolfInto the RainbowLe veritàOggi a te... domani a meAsino volaBabbo Natale non viene da NordC'è sempre un perchéMagic CardNomi e cognomiCam GirlLa moglie del sartoTeresa Manganiello, Sui Passi dell'AmoreUn amor de películaGiorno della vita, UnObřadThe OpeningTransgressionKouzlo na plátněLa bella societàThe Museum of WondersDeath of the VirginFlores negrasFly LightNachové mořeIo non ci cascoVipLast minute MarokoPompejeSweet Sweet MarjaUranyaNeviditelné dětiMiracolo a Palermo!Náš italský manželVanilka a čokoládaV moci peklaGli amici di Gesù - TommasoStregati dalla lunaGli amici di Gesù - Maria MaddalenaPříběh jedné nociŘezník, kněz a prostitutkaCesta do CannesIn punta di cuoreJeden svět nestačíA Brooklyn State of MindDruhá manželkaBiblické příběhy: ŠalamounCamere da letto


Aktualizace osobnostního profilu Maria Grazia Cucinotta: 9.11. 2023 22:50