Elle Fanning 26 let


Sestry Fanningovy se zřejmě rozhodly dobýt Hollywood. Jak jinak si vysvětlit, že po vzoru starší Dakoty se její neméně talentovaná mladší kopie Elle stala teprve v deseti letech žádanou dětskou herečkou a šplhá k hvězdným výšinám? Když se jí zeptáte, co má na hraní nejraději, odpoví: „Stát se pokaždé někým úplně jiným. A první, co mě vždycky zajímá je, jak se má postava jmenuje. A taky, lidi si myslí, že nejsem jako mí vrstevníci. Ale já jsem úplně jako ostatní děti. Jen zbožňuju hraní“.

Kariéra nabírala na obrátkách. V roce 2006 se objevila v akčním DEJA VU Tonyho Scotta či dramatu BABEL Alejandra Gonzáleze Iñárritu. U temnějšího žánru zůstala i o něco později, kdy ztělesnila dceru Jennifer Connelly a Joaquina Phoenixe ve snímku RESERVATION ROAD. Elle ráda hraje fotbal, kreslí a učí se na piano. Její oblíbená barva je růžová. Je oddanou fanynkou Marilyn Monroe.

Zatímco v BABELU hrála Cate Blanchett dceru, v očekávaném filmu Davida Finchera PODIVUHODNÝ PŘÍPAD BENJAMINA BUTTONA ztvární její mladší verzi. V budoucnu ji čeká například životopisný hudební snímek o životě skladatele Antonia Vivaldiho s prostým názvem VIVALDI či fantasy pohádka NUTCRACKER: THE UNTOLD STORY režiséra Andreje Končalovskijiho. Takže jak se zdá, tato modrooká blondýnka nemusí mít obavy, že by s přibývajícím věkem upadla v zapomnění a v budoucnu se jistě neztratí.


9.4.1998
Conyers, Georgia, USA
Elle Fanning csfd

Francis and the GodfatherThe NightingaleNeprožité životyVšechny malé zázrakyDeštivý den v New YorkuZloba: Královna všeho zléhoGalvestonI Think We're Alone NowJít za svým snemJak balit holky na mejdanechMary ShelleyováOklamanýSidney HallBalerínaPod rouškou nociThe Neon DemonŽeny 20. stoletíTrumboTři generaceAž na dnoYoung OnesZloba - Královna černé magieŠkatuláciGinger a RosaKoupili jsme ZOOSuper 8TwixtLouskáček ve 3DOdnikud někamAstro BoyPhoebe v říši divůPodivuhodný případ Benjamina ButtonaDevítkyReservation RoadBabelI Want Someone to Eat Cheese withVzpomínkyCo způsobil Winn-DixieDveře v podlazeBláznivá školkaJmenuji se SamVelikáThe Girl from PlainvilleNo ActivityHitRECord on TV


Aktualizace osobnostního profilu Elle Fanning: 30.10. 2023 13:50