Andrej Chalimon 34 let


Andrej Chalimon se narodil 1. ledna 1990. Pro film jej ve školce objevili hledači talentů z agentury oscarového ruského režiséra Nikity Michalkova.

Na kariéru dětského herce se pokusil navázat v roce 2006, kdy se hlásil na divadelní fakultu a to nejen na obor herectví, ale i na produkci. Poté co na školu nebyl přijat, tři roky pracoval na okresní vojenské správě jako zástupce náčelníka braneckého oddělení, kde připravoval brance na výkon služby v armádě. Na vysokou školu se mu nakonec podařilo dostat, s herectvím ovšem neměla pranic společného neb studoval na fakultě veřejné správy. Během studii začal pracovat jako inženýr v státní instituci, která má na starost opravu a údržbu podchodů a dopravních tunelů po celé Moskvě.

V České republice se naposledy objevil v roce 2007 na festivalu dětských filmů ve Zlíně. Zde se mimo jiné setkal s další bývalou dětskou megastar: Haleyem Joelem Osmentem, jehož proslavila postava chlapce Colea z amerického filmu Šestý smysl. Oba si výborně rozuměli a v mnohém se shodli - hlavně v tom, že by už nechtěli být bráni jako dětské hvězdičky, ale jako dospělí herci. Ač se bohužel nepodařilo navázat na dětské úspěchy ani jednomu z nich, tak Haley Joel Osment zůstal, na rozdíl od Andreje Chalimona, profesi herce věrný doposud.


1.1.1990
Rusko
Andrej Chalimon csfd

Skleníkový efektMu-MuMa il buon Dio è proprio in gamba?Prima la musica, poi le paroleKoljaVtoraja žizňJevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletantNěotložka 2Kodex čestiSemejnyje tajnyFilm o filmu: Kolja


Aktualizace osobnostního profilu Andrej Chalimon: 7.3. 2024 08:28