Christina Lindberg 73 let


Britt Christina Marinette Lindberg se narodila do dělnické rodiny s jednou sestrou a dvěma bratry. Ve škole studovala latinu a původně plánovala, že se stane archeoložkou. Ještě na střední škole se věnovala modelingu, pózovala v plavkách pro různá periodika a poté začala fotit pro časopisy jako Playboy, Penthouse, Lui či Mayfair.

Christina vystudovala na konci 70. let žurnalistiku a následně psala články pro různé pánské časopisy. Je majitelkou a šéfredaktorkou leteckého časopisu Flygrevyn, který převzala po svém snoubenci Bo Sehlbergovi. Staví se za práva zvířat, je ochránkyní životního prostředí a vegetariánka. Žije ve Stockholmu ve Švédsku.


6.12.1950
Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
Christina Lindberg csfd

PandemonicSvart cirkelHindsight 2020Cry for RevengeSex, lögner & videovåldGräsänklingarAttentatetSverige åt svenskarnaHeja Sverige!There Is a Sunrise Every Morning91:an och generalernas fnattJorden runt med Fanny HillEvery AfternoonSängkamraterAnita - švédská nymfičkaFurjó anegoden: Inošika OčóLiebe in drei DimensionenPoruno no joô: Nippon sex ryokôThriller - drsný filmWas Schulmädchen verschweigenMädchen, die nach München kommenSchulmädchen-Report 4: Was Eltern oft verzweifeln lässtYoung PlaythingsExponeradLa PossédéeMaid in SwedenSmokeYusraRötmånadFörlovningsfestenThe Emmanuelle EffectChristina Lindberg: The Original Eyepatch Wearing Butt Kicking Movie BabeChristinas svampskolaIron Lamb: Apocalypse ExpressLugnet: It Ain't EasyLugnet: All the WayEn jul med beska dropparIngen kom ner


Aktualizace osobnostního profilu Christina Lindberg: 13.11. 2023 16:30