Cecilia Suárez 52 let


Cecilia Suárez, celým jménem María Cecilia Suárez De Garay, se narodila 22. listopadu 1971 v přístavním městečku Tampico, v jednom z mexických států Tamaulipas. Je to mexická herečka, sestra producentky Maríe Fernandy Suárez.

Co se týče osobního života, Cecilia byla partnerkou známého mexického herce Gaela Garcíi Bernala. V současné době je jejím partnerem herec Osvaldo de León, s nímž má své první dítě jménem Teo, který se narodil v květnu roku 2010. V roce 2008 byla nominována jako nejlepší herečka ve filmu PÁRPADOS AZULES za roli Mariny Farfán.


22.11.1971
Tampico, Tamaulipas, Mexiko
Cecilia Suárez csfd

A cielo abiertoLluviaSexo, pudor y lágrimas 2AlegríaCuidado con lo que deseasKvětinový dům: FilmLa pasajeraTohle není srandaManžel na zkouškuPerfectos desconocidosCuando los hijos regresanMariposas VerdesLa vida inmoral de la pareja idealMachoElvira, te daría mi vida pero la estoy usandoPrapodivné jaroTercera LlamadaEl Santos VS la Tetona MendozaNa shledanou, tatiHidalgo - La historia jamás contadaModrá oční víčkaTo, co dýchámBáječný světSolo Dios sabeRůžové pěstiŠpanglicky snadno a rychleDreaming of JuliaLáska a jiné pohlavní orgányFidelMoctezuma's RevengeSexo, pudor y lágrimasTodo el poderNic HabanaTable DancePromised Land3 CaminosKvětinový důmNěkdo musí zemřítOsmý smysl


Aktualizace osobnostního profilu Cecilia Suárez: 16.11. 2023 16:06