Kari Wuhrer 56 let


Kari Samantha Wührer se narodila 28. dubna 1967 v Brookefieldu v Connecticutu do rodiny knihovnice a ex-policisty, živícího se jako prodavač aut. Má dvě sestry a mladšího bratra. Již ve čtvrnácti letech začala zpívat v punk rockové kapele (jinak tvořené mnohem staršími punkery) „Freudian Slip“, s níž po nocích vystupovala různě po Manhattanu.

Filmovým debutem pro ní bylo v roce 1986 drama FIRE WITH FIRE. Od té doby se objevila zhruba v 50-ti filmech, mimo jiné např. fantasy PÁN ŠELEM: BRANOU ČASU (1991), komedii MOJE VELKÁ MAFIÁNSKÁ SVATBA (1997), monster sco-fi hororu ANAKONDA (1997) nebo hororu HELLRAISER: NÁVRAT MRTVÝCH. Největší popularitu jí přinesla role Maggie Beckett ze sci-fi seriálu CESTA DO NEZNÁMA (SLIDERS), objevila se ale i v seriálech jako BEVERLY HILLS 902 10, ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, KRIMINÁLKA MIAMI, KRIMINÁLKA LAS VEGAS nebo STARGATE: ATLANTIS. Kromě toho se stala vzorem a poskytla hlas postavě agentky Tanyi z počítačové hry RED ALERT 2.

Kari Wührer je jen 165 cm vysoká. V roce 1999 se objevila v žebříčku 50-ti nej-sexy žen podle časopisu Maxim. Ve stejném roce nazpívala a vydala svou debutovou desku „Shiny“. O dva roky později obsadila 73 místo žebříčku nej-sexy žen světa časopisu FHM. V roce 2002 si nechala vyndat silikonové implantáty z prsou. V roce 1991 se seznámila s rockovým zpěvákem Danielem Salinem, za něhož byla v letech 1995-1999 provdána. V roce 2003 se podruhé provdala za Jamese Scura, s nímž má syna Enza (2004) a dceru Evangeline Lotus (2006). Kari má tři kočky: Monkey, Gato a Houdini. Umí hrát na kytaru a flétnu. Na New Yorském festivalu nezávislých filmů získala cenu Feature Film Award.


28.4.1967
Brookfield, Connecticut, USA
Kari Wuhrer csfd

Batman: Gotham by GaslightFiancé KillerSecrets of a PsychopathVšemocný Batman: Zvířecí MonstermánieSharknado 2Ničivé tornádoA Fork in the RoadTo, co dýchámForbiddenHellraiser: Návrat mrtvýchProroctví: VzpouraProroctví: ZradaZáhadná žena: FotografieBerserkerDeath of a DynastyFinal ExaminationKrál temné sílyStopař II: Čekám...Andělé nikdy nespíDo It for Uncle MannyKiller LovePavoučí síťPavoučí terorRose Technique, TheV podezřeníPůlnoční pomstaThe Medicine ShowG-Men from HellOsudná kolizeOut of SyncSandSbohem, zítřkuKruh zlaVividIvory TowerPhoenixPřáteléAnakondaMoje velká mafiánská svatbaTouch MeAbsolutní právoPříležitostné pekloZhubni!Zmizení Kevina JohnsonaDuelHolé lebkyKřižovatka smrtiSex & the Other ManUltimátum smrtiPasákPocitBeastmaster 2 - Pán šelem: Branou časuDobrodružství Forda FairlanaOheň s ohněmAvengers: Nejmocnější hrdinové světa


Aktualizace osobnostního profilu Kari Wuhrer: 2.11. 2023 14:21