Terry Crews 55 let


Terry Alan Crews se narodil 30. července 1968 ve Flintu ve státě Michigan. Zde absolvoval místní Flintovu univerzitu umění. Po dokončení umělecké školy, se začal plně věnovat fotbalu. Netrvalo to dlouho a Terry se stal důležitým členem fotbalového týmu WNO, kde si vysloužil mnoho uznání a pochval jako obránce. 29.července 1989 se oženil s Rebeccou přesně den před svými 21. narozeninami. V roce 1991 byl v 11. kole NFL nominován do fotbalového týmu LOS ANGELES RAMS a tím začal svojí úspěšnou fotbalovou kariéru.

Poprvé se objevil v americkém seriálu BATTLE DOME. Životní zlom nastal až po filmu ŠESTÝ DEN (2000), kde si Terry zahrál roli záporáka proti Arnoldu Schwarzeneggerovi. Od té doby se mu začalo dařit. Začal spolupracovat s firmou Nike, pro kterou natočil několik reklam. Objevil se také ve videoklipu skupiny Blink-182 pod názvem 'Down'. Ve videoklipu hraje policstu na obchůzce ve vězení. Dalším důležitým filmem se pro Terryho stal TRAINING DAY (2001) s Denzelem Washingtonem. Od této chvíle mu začaly chodit nejrůznější nabÍdky k filmům. Většinou to byly role v komediích jako třeba ve filmech DALŠÍ HROZNEJ PÁTEK (2002), SPAS NÁS PŘED EVOU (2003), NĚKDO TO RÁD BLOND (2004) a asi jeho nejúspěšnější rolí byla ta šikanovaného svalovce ve filmu (J)ELITA ZE STŘÍDAČKY.

Terry má 4 dcery: Azriel, Naomi, Tera a Wynfrey. V roce 2005 se mu narodilo páté dítě a byl to syn.


30.7.1968
Flint, Michigan, USA
Terry Crews csfd

Fighting BackRumbleJohn HenryWilloughbyoviDeadpool 2Sorry to Bother YouKde jsou prachy?Sandy WexlerAztec WarriorŠest směšnýchDovolená za trestExpendables: Postradatelní 3Na dosahThe Single Moms ClubVeggieTales: Celery Night FeverVelký draftM4M: Measure for MeasureScary Movie 5Zataženo, občas trakaře 2Expendables: Postradatelní 2Ženy soběExpendables: Postradateln튝astný losGamerProstředníciTerminator SalvationDostaňte agenta SmartaDostaňte agenty Bruce a LloydaStreet KingsJak vykrást bankuNorbitSkóruj!Who's Your Caddy?(J)elita ze střídačkyAbsurdistánAlibiBehind the SmileInland EmpireKlik - život na dálkové ovládáníPokouřeníčkoDrsný časyTrestná laviceNěkdo to rád blondPerfektní servisStarsky & HutchBaadasssss!Nejhledanější v MalibuSpas nás před EvouDalší hroznej pátekSloužit SářeTraining Day6. denJessica’s Little Big World


Aktualizace osobnostního profilu Terry Crews: 10.3. 2024 14:18