Aaron Stanford 47 let


Narodil se v Westfordu v Massachusetts 27. prosince 1976. Vystudoval Rutgers University Mason Gross School of Arts. Hereckou kariéru započal na prknech divadla svého rodného města, poté spolupracoval s London Academy of Theatre. Ve filmu debutoval roku 2002 ve filmu CUCÁK, kde se jeho mladého hrdinu pokoušela sbalit Sigourney Weaver a Bebe Neuwirth.

V roce 2005 jako Doug Bukowski bojoval proti zombies v hororu Alejandra Ajy HORY MAJÍ OČI, který sklidil slušný divácký i kritický ohlas a je považován za svěží vítr ve světě hororů. V roce 2007 se stal jedním ze tří hlavních protagonistů - Willem Travelerem v seriálové minisérie TRAVELER, kterou studio ABC po první osmidílné sezóně ukončilo pro malý divácký zájem, což ale nijak nesnižuje kvalitu technickéhp provedení a hereckých výkonů zúčastněných.

V současnosti (2007) pracuje na několika zajímavých projektech: nezávislé komedie FLAKES, dramatu CAKE EATERS, na kterém spolupracuje s hvězdičkou Kirsten Stewart, nebo thriller HOLY MONEY s Karlem Rodenem.

Aaron je zajímavá osobnost, která je stále na cestě mezi nezávislou, hollywoodskou produkcí a divadlem, ke kterému se v poslední době stále častěji vrací. Mimo jiné má rád fotografování a karban, a udržuje přátelské styky s Annou Paquin (Rouge z X-MENŮ).


27.12.1976
Westford, Massachusetts, USA
Aaron Stanford csfd

FinestkindHolka od koníClinicalFurthest WitnessWe've Forgotten More Than We Ever KnewHoly MoneyJak jsem se ztratilFlakesThe Cake EatersHory mají očiLive Free or DieX-Men: Poslední vzdorRunawaySvatební víkendPravidla bojeZimní slunovratKletbaX-Men 225. hodinaCucákStar Trek: PicardWestworldČerné pondělíFBI: Most WantedPerry Mason12 opicŽiví mrtví: Počátek konceNikita


Aktualizace osobnostního profilu Aaron Stanford: 3.11. 2023 14:18