Thora Birch 42 let


Thora Birch se narodila 11. března 1982 v L.A . manželům Jackovi a Carolin Birch. Rodiče ji pojmenovali podle severského boha hromu a blesku –Thora-. Jak už to tak bývá k herectví přičichla už jako malé dítě. Nejdříve na sebe upozornila v několika reklamách a už v šesti letech se dostala do podvědomí diváků v seriálu DAY BY DAY. V témže roce se předvedla ve filmu FIALOVÝ NÁVŠTĚVNÍK kde za roli Molly dokonce získala cenu Youth In Film.

Poté si dala na tři roky pauzu, aby se vrátila v megaúspěšném filmu AMERICKÁ KRÁSA. Kde předvedla pořádnou hereckou vyspělost a také, že není jen herečka podřadných filmů. Mimoto zde ukázala své vnady za což jsou jí obzvláště mužští fanoušci vděční. Se Scarlett Johansson si zahrála v komediálním filmu PŘÍZRAČNÝ SVĚT (kde poprvé byla nominována na Zlatý glóbus) a dále byla pochválena za ztvárnění Liz Murray ve snímku BEZ DOMOVA.

Thora nyní žije ve vlastním domě v jižní Kalifornii a aktuálně chce zabodovat se třemi filmy, které se na nás v průběhu několika měsíců budou valit. V jednom rozhovoru se zmínila, že by jí nebylo proti srsti zasednout na režisérské křeslo a natočit nějaký film. Tak možná už za několik let uslyšíme o Thoře Birch jako o úspěšné režisérce a ne jen jako o té holce co hrála v Americké kráse. Přejeme ji hodně štěstí.


11.3.1982
Los Angeles, California, USA
Thora Birch csfd

Gabby Petito a její příběh13 minut: Ve víru tornádaSound of MindAbove SuspicionSnuffSpřízněné dušeThe Last Black Man in San Francisco6 měsíců stačí, drahouškuAffairs of StateZemřít šťastnýTrable PetuniovýchPregnancy PactVražedný termínWinter of Frozen DreamsVlak do pekelTemná zákoutíSlingshotSilver CityBez domovaShadow RealmDíraPřízračný světDračí doupěSmokers, TheAmerická krásaKdekoli, jen ne tadyPoslední nadějeAljaškaBlackbird HallNavždy spoluJasné nebezpečíTrable s opicíHokus pokusVysoká hra patriotůPrázdniny v rájiŠťastné a veseléDark AvengerFialový návštěvníkŽiví mrtvíOkupovaná kolonieNoční přízrakyKrajní mezeParenthoodDoogie Howser, M.D.Day by DayA Great Big Story: Then & Now with Thora BirchO kapitalismu s láskou


Aktualizace osobnostního profilu Thora Birch: 30.10. 2023 09:32