Conchata Ferrell (1943 - 2020)


Conchata Galen Ferrell se narodila 28.března 1943 v Charlestonu, Západní Virginia. Absolvovala West Virginia University a Marshall University. Kde získala titul sociálních studií v oblasti vzdělávání. Nakonec se jí zalíbil život v divadle.

Trvalo 30 let než se proslavila rolí hospodyně Berty v situační komedii DVA A PŮL CHLAPA, kde se stala oporou pro komiky Charlieho Sheena a Jona Cryera. Za roli Berty byla navržena na cenu Emmy za nejlepší herecký výkon a podporu v komedii v roce 2005 a 2007. Conchata Ferrell dodnes hraje v televizi a ve filmech.


28.3.1943
Charleston, West Virginia, USA
12.10.2020
Sherman Oaks, California, USA
Conchata Ferrell csfd

DeportedA Very Nutty ChristmasVilliscaKrampus: Táhni k čertuWishin' and Hopin'Frankenweenie: Domácí mazlíčekSurviving EdenMr. Deeds - Náhodný milionářAmy a IsabelaNeznámá za mřížemiSvět podle ProtaErin BrockovichZločin a trest na předměstíModern VampiresTouchManiakMí drazí AmeričanéSweet DreamsSamurai CowboyWorn Path, ANebe a zeměPravdivá romanceRodinné modlitbyBackfield in MotionDeadly Intentions... Again?Zlaté okovyOpposites AttractStřihoruký EdwardMáma v kanadáchGoodbye, Miss 4th of JulyMystic PizzaNavěky svoji?Portrait of a White MarriageEye on the SparrowPicnicPříběh Mitche SnyderaČerná řekaNorth Beach and RawhideNadiaTři přání Billyho GrieraEmergency RoomMiss LonelyheartsLife of the Party: The Story of BeatriceGreat Gilly Hopkins, TheRape and Marriage: The Rideout CaseReunionSeduction of Miss Leona, TheBefore and AfterHeartlandA Death in CanaanWho'll Save Our Children?Girl Called Hatter Fox, TheTelevizní společnostDeadly HeroRančGrace a Frankie


Aktualizace osobnostního profilu Conchata Ferrell: 9.3. 2024 21:37