Sarah Michelle Gellar 47 let


Tato 161 cm vysoká herečka neměla příliš šťastné dětství. Její rodiče se rozvedli, když jí bylo osm a Sarah otci nikdy neodpustila, že rodinu opustil. K filmu se dostala náhodou, když ji ve čtyřech letech objevil agent a angažoval do reklamy. Postupem času přišly různé role v televizních seriálech. Dokonce se stala držitelkou ceny Emmy za roli v soap opeře ALL MY CHILDREN z let 1993 - 1995.

A čemu se věnuje, když zrovna netočí? Ráda se stále zdokonaluje v bojových uměních (v Tae Kwon Do má hnědý pás) nebo krasobruslení (soutěžila, když byla mladší) a sbírá staré dětské knížky. Vegetariánka Sarah Michelle chtěla být fotoreportérkou a tvrdí o sobě, že je workoholička. Má ráda tetování a nosí čínský symbol čestnosti na spodní části zad, Tao symbol pro vytrvalost na pravém kotníku a visící dýku nad srdcem a keltský obrazec na levé kyčli. Největší hrůzu má z hřbitovů - kvůli ní i v seriálu Buffy, přemožitelka upírů museli postavit fiktivní hřbitov. Jednou z jejích uváděných úchylek je například pětkrát denně se sprchovat.


14.4.1977
New York City, New York, USA
Sarah Michelle Gellar csfd

Clerks IIIPomsta na druhouCruel IntentionsThe Wonderful MaladysVeronika se rozhodla zemřítNebezpečná posedlostHolka z předměstíTo, co dýchámŽelvy Ninja(Ne)šťastně až na věkyApokalypsaNoční můraSmrtící nenávist 2NenávistScooby-Doo 2: Nespoutané příšeryCancun CapersE! Entertainment Special: Who Let the Dog Out?Scooby-DooHarvard ManNeodolatelnáTaková normální holkaVelmi nebezpečné známostiMalí válečníciBeverly Hills Family RobinsonTajemství loňského létaVřískot 2High StakesBlázinecPřes Brooklynský mostAn Invasion of PrivacyWolf PackVládci vesmíru: OdhaleníTeorie velkého třeskuRobot ChickenStar Wars PovstalciThose Who Can'tThe Crazy Ones


Aktualizace osobnostního profilu Sarah Michelle Gellar: 30.10. 2023 14:36