Belén Rueda 59 let


Rueda se narodila v Madridu. Otec byl stavební inženýr a matka baletní instruktorka. Je druhým ze tří dětí, sestry jsou pojmenovány Chus a Àlecia. Její rodina se přestěhovala do San Juan, Alicante, když byla dítě, protože mladší sestry měly astmatické problémy.

Rueda se vrátila do Madridu kde pracovala jako prodejce a modelka, než se stala televizní moderátorkou. Po té pracovala jako herečka v televizi, včetně show Los Serrano, a nakonec působila spíše ve filmech. Vyhrála Goya Award v roce 2004 za roli Julie v HLASU MOŘE. Obdržela další Goya nominaci za roli ve filmu SIROTČINEC (EL ORFANATO - 2007).


16.3.1965
Madrid, Madrid, Španělsko
Belén Rueda csfd

JevyLa ermitaDokonalá famílieTicho ve sněžném městěEl cuaderno de SaraEl pactoNo dormirásZáhadná bouřePerfectos desconocidosÓrbita 9Noc, kdy moje matka zabila mého otceIsmaelSéptimoTěloNeměj strachEl mal ajenoLos ojos de JuliaSpanish MovieDivoká krásaSirotčinecHlas mořeKřik motýlkůMadres. Amor y vidaLa embajadaB&b, de boca en bocaTajemná CalendaNa lodiLa princesa de ÉboliLos SerranoPeriodistas


Aktualizace osobnostního profilu Belén Rueda: 6.3. 2024 22:09