Miranda Rae Mayo 35 let


Miranda Rae Mayo je americká herečka, modelka, zpěvačka a textařka s částečnými afroamerickými kořeny původem z Fresna v americkém státě Kalifornie. Umělecká kariéra byla jejím snem od malička. Mirandina teta měla svůj vlastní kostel a proto kostel byl první místo, kde Miranda začala od osmi let vystupovat a podle svých slov byla uměleckému směru natolik oddaná, že poté, co okusila vystupování, nemohla přestat a dělat cokoliv jiného, a proto se rozhodla ke svému snu promyšleně po jednotlivých krůčcích přibližovat. Hned po prvním dni jejího nástupu na klasickou střední školu cítila, že mezi tyto teenagery nepatří, a obratem přestoupila na soukromou hudební školu. Po maturitě bylo dalším z kroků Los Angeles. Jak sama říká, bylo to pro ni riskantní rozhodnutí mezi tím jít na vysokou a přivydělávat si na školu jako servírka, nebo odjet směr Hollywood a začít hledat příležitosti. V den, kdy měla nastoupit na zkoušku do restaurace, dostala nabídku dělat náhradnici Victoria's Secret modelky, a to bylo pro ni další znamení, kterým směrem se má ubírat. Uzavřela sázku se sestřenicí, že si musí sehnat manažera, musí projít castingy, musí svoji šanci na 200% opravdu využít, a pokud se poté úspěch nedostaví, vrátí se zpět do školy.

Poprvé se objevila v roce 2011 v epizodě seriálu LAW & ORDER: LOS ANGELES a v sériích INSIDE a SUPAH NINJAS. O něco větší prostor dostala o dva roky později v pěti epizodách seriálu THE GAME. V současné době jsme ji mohli vídat jako Talii Sandoval v páté sérii úspěšného seriálu PRETTY LITTLE LIARS z produkce ABC Family a v roli Zoe Browning ve známém nekonečném seriálu TAK JDE ČAS. V roce 2014 jsme ji mohli spatřit v oblíbené sérii TRUE DETECTIVE. Sama o sobě tvrdí, že jejími silnými stránkami jsou etnický vzhled, entuziasmus, zábavnost, komedialita, plus to, že ví, že nechce být jen krásnou hloupou tváří. Ve svých dalších rolích by chtěla „drive fast cars and be kick-ass". V branži se řídí myšlenkou: „I try to think of myself as an ingredient in the melting pot of Hollywood. Let's say I'm chocolate; there's nothing wrong with chocolate, but, if you're making meatloaf chances are you are not going to pick chocolate as the main ingredient. And that's ok! I just wasn't what was needed for that recipe."

Jejími idoly jsou např. Michelle Rodriguez a Angelina Jolie. Má ráda kick-box, kolo, jógu a meditaci, ale svůj volný čas věnuje také aktivitám a organizacím, které se zaměřují na podporu pozitivního nadhledu a zdravého sebevědomí dětí a mladistvých (např. přemýšlet a vést život ne soutěživě, ale kreativně), převážně ve školách, na festivalech nebo workshopech.


14.8.1988
Fresno, Kalifornie, USA
Miranda Rae Mayo csfd

Going PlacesThe Girl in the PhotographsWe Are Your FriendsInsideChicago FirePolicie ChicagoNemocnice Chicago MedBlood & OilProlhané kráskyTemný případSupah NinjasZákon a pořádek: Los AngelesThe GameTak jde časEntertainment Tonight Canada


Aktualizace osobnostního profilu Miranda Rae Mayo: 30.10. 2023 23:08