JR Bourne 54 let


David Bourne Jr se narodil 8. dubna 1970 v Torontu ve znamení berana. Jeho rodina jej oslovovala Juniore a proto převzal pseudonym Jr. David má dvě sestry Kim a Kelly.

Jedna z nejznámějších rolí přišla se seriálem HVĚZDNÁ BRÁNA, kde ztvárnil Tok'ru Martoufa/Lantaše – přítele kap. Samanthy Carterové a druha symbionta Jolinar, který v kapitánovi krátce byl.

Následovalo několik dalších menších i větších rolí. JR Bourne žije ve Vancouveru v Kanadě. Svůj volný čas nejraději tráví se svým psem Scoobym (směs labradora, dobrmana a beagla). Poslouchá všechno kromě country a heavy metalu. V knihách není vybíravý, ale mezi jeho nejoblíbenější patří Marianne Williamson a Neal Donald Walsch. Jeho nejoblíbeněji barva je modrá.


8.4.1970
Toronto, Ontario, Kanada
JR Bourne csfd

Teen Wolf: The MovieHospitalityFrazier Park RecutCizí minulostKazatelova zpověďProzrazeníA Mann's WorldFly AwayPtáčataZ neoficiálních zdrojůThe Zero SumChronic TownOdyseus: Cesta do temnotyRun Rabbit RunZtracený poklad AztékůOsudový dotek 2SestryUnnatural & AccidentalVšechno jde do hájeNevinnost na prodejSix FiguresStíny z lesaThe ScoreV moci ďáblaDokonalý párMoje sestra vlkodlak 3The Truth About MirandaNa mou čestOn the CornerThe Favourite GameStuckVražedné ambice13 duchůElitaExiles in ParadiseJosie a její kočičkySeaSrub u jezera 2Následky otřesu: Zemětřesení v New YorkuFuture SportVyšetřovateléSprávné stykyVe jménu spásyJunglegroundThe Final GoalZákon gangu: MayovéS nervama v koncíchPrvních 100


Aktualizace osobnostního profilu JR Bourne: 30.10. 2023 14:55