Jeff Corwin 56 let


Jeffrey Scott Corwin se narodil ve městě Norwell v americkém státě Massachusetts a už jako malý kluk viděl největší zálibu v pozorování zvířat v okolí. Jeho nejmilejšími tvory byli obojživelníci a hadi. Po vystudování střední školy pokračoval ve studiu univerzity v Bridgewateru a v Quincy. Jeho zaměřením byly vědecké obory biologie a antropologie. V roce 1999 obdržel doktorát a tím i možnost učit a přednášet.

V roce 2002 získal uznání časopisu People coby jeden z 50 nejkrásnějších lidí světa. V roce 2003 se objevil v epizodě seriálu CSI:MIAMI, kde hrál sám sebe. V roce 2004 vyhrál cenu Daytime Emmy za snímek JEFF CORWIN UNLEASHED určený dětem a v roce 2005 byl na stejnou cenu nominován znovu.

Na jaře 2007 začal natáčet novou show pro kanál Travel Channel s názven NAPŘÍČ ALJAŠKOU S JEFFEM CORWINEM. Jeff často přichází do blízkého kontaktu s divokými a velmi nebezpečnými živočichy. Od natáčení série JEFF CORWIN EXPERIENCE má například po nešťastném incidentu panický strach z opic!

Dnes žije se svou ženou a dvěma dcerami ve městě Marschfield ve státě Massachusetts. I nadále pokračuje v práci na své show a zároveň pořádá přednášky z ekologie a biologie po celých spojených státech. Nejvíce se však interesuje ve snaze zachránit tropické deštné pralesy.


11.7.1967
Norwell, Massachusetts, USA
Jeff Corwin csfd

Zvonilka a tvor NetvorKriminálka MiamiGalapágy 3D: Zázrak přírodyJeff Corwin – Ochránce přírodyJeff Corwin mezi lvyPlanet in PerilNa výpravě s Jeffem CorwinemI Love the '70sJeff Corwin na cestáchKing of the JungleZážitky Jeffa CorwinaJosh Gates TonightOcean Treks with Jeff CorwinThe 31st Annual Daytime Emmy AwardsWho Wants to Be a Millionaire75th Annual Macy's Thanksgiving Day ParadeCNN Newsroom


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Corwin: 6.11. 2023 13:49