Kevin Gage 64 let


Narozen jako Kevin Gaede ve Wisconsinu, kde též vyrostl. Jako dítě vynikal ve sportu, v mládí vystřídal různá povolání, ale nakonec se rozhodl pro dráhu herce. Začínal rolemi v seriálech, později se prosadil i ve filmu. Jeho parketou jsou vedlejší úlohy zločinců nebo policistů v převážně akčních a kriminálních snímcích. Na počátku 90. let jeho kariéru přibrzdila vážná autonehoda, po níž byl tři měsíce upoután na invalidní vozík a ještě další rok chodil pouze s berlemi.

Ironií osudu se představitel mnoha filmových kriminálníků nakonec sám v roce 2003 ocitl ve vězení za pěstování marihuany. Ačkoli se hájil, že zakázanou látku používal pro lékařské účely, odseděl si dva roky a v nápravném zařízení platil za velkou celebritu. Dozorci jej údajně oslovovali "Waingro".

Kevin Gage byl na konci 80. let ženatý s herečkou Kelly Prestonovou. Avšak Kelly se s ním záhy rozvedla a vdala se za Johna Travoltu.


26.5.1959
Wisconsin, Wisconsin, USA
Kevin Gage csfd

CrossfireLights OutCorsicanaDay LaborCosmic RadioHustle DownThe Owl in Echo ParkOtče, zemřiMisfortune7 minutFear ClinicJurassic CityAmerican GirlsHappiness RunsVe smrtelné pastiHra na vrahaHraniceLaid to RestHra na utrpeníSugar CreekTen NejvětšíŠtestí věčné láskyChaosLightning BugPaparazziAmerican GirlMayFlákačiKokainProfesionálRicky 6JunkedBez návratuGangsteři z Atlantic CityStrangelandCon AirG. I. JaneRána jistotyNelítostný soubojLidé z předměstíMoje spravedlnostVesmírný táborAmnesiaZákon ganguBansheeDevět rukojmíKriminálka MiamiSmallvilleFireflyOdpadlíkBanned, Exploited & Blacklisted: The Underground Work of Controversial Filmmaker Shane RyanBorn That Way


Aktualizace osobnostního profilu Kevin Gage: 31.10. 2023 02:55