Enrique Murciano 50 let


Enrique Murciano se narodil 9. 7. 1973 v Miami na Floridě. Prvních pár let života však strávil v Mexiku. Jako jeden z mála herců se herectví nevěnoval už od dětství, i když ho herectví velmi lákalo. Jedinou vyjímku udělal v roce 1982, když se jako kluk objevil v československém televizním filmu DVĚ DUŠE. To bylo na dlouhou dobu naposled, co se objevil na televizních obrazovkách. Začal studovat práva, ale brzy odešel na hereckou školu a o jeho osudu herce bylo rozhodnuto.

Natáčení seriálu BEZE STOPY mu zabíralo mnoho času, takže další role se mu vyhýbaly. V roce 2005 se objevil ve filmu Andyho Garcii ZTRACENÉ MĚSTO a podruhé se při natáčení setkal se Sandrou Bullock, tentokrát díky filmu SLEČNA DRSŇÁK 2: JEŠTĚ DRSNĚJŠÍ. O rok později si zahrál v nepříliš úspěšné romantické komedii RANDE V QUEENSU. O dva roky později se objevil ve filmu MÁNCORA. Poslední dva roky jsou ve znamení serálů, konkrétně MARRY ME a MEDIUM.

Enrique Murciano ovládá kromě angličtiny i španělštinu, což mu pomohlo i ve filmu. Miluje vaření, auta a dovede hrát na kytaru a piáno.


9.7.1973
Miami, Florida, USA
Enrique Murciano csfd

Miranda's VictimOtec nevěstyKdybys jen tušilBrightHolky na tahuThe SaintCollateral Beauty: Druhá šanceÚsvit planety opicWater & PowerVezmi si měMáncoraRande v QueensuSlečna Drsňák 2: Ještě drsnějšíZtracené městoCafe and TobaccoCase 42Černý jestřáb sestřelenTraffic - Nadvláda gangůNebezpečná rychlost 2: ZásahNoční agentTell Me Your SecretsBriarpatchBloodlineČerná listinaHap & LeonardPower


Aktualizace osobnostního profilu Enrique Murciano: 15.11. 2023 11:51