Torri Higginson 54 let


Narodila se v Ontariu. V osmnácti se přestěhovala do Anglie jako žák Patsy Rodenburga. Díky těmto zkušenostem se skvěle uvedla do světa herectví a o rok později se vrátila do Londýna studovat herectví na Guildhall College of Music and Drama.

V seriálu Stargate: Atlantis hraje doktorku Elizabeth Weir, terá se poprvé dozvěděla o programu Stargate, když byl odvolán generál Hammond, jemuž bylo později svěřeno velení nad lodí Prométheus. Vybral si ji sám senátor Kinsey, protože si myslel, že jako diplomatka, která nemá ráda armádu, mu půjde na ruku. Ovšem doktorka ho nepříjemně překvapila, když dokázala sama na dálku velet obraně nad Antarktidou, kde byla tou dobou SG1 a kam se chtěl dostat Anubis, protože to je místo, kde měli Antikové kdysi základnu. Potom, co se Země dokázala ubránit, byla pověřena velením právě v Antarktidě. Když Daniel Jackson objevil město Atlantis, byla vybrána jako velící expedice.


6.12.1969
Burlington, Ontario, Kanada
Torri Higginson csfd

Nebezpečný nápadníkFake NewsNobilityObyčejné dnyDějiny láskyOne DropStonehenge apokalypsaSmile of AprilHodiny beznadějeHvězdná brána: Atlantida - VynořeníPokrevní mstaPreview to AtlantisTo byla nocTurning PaigeRatsRodina policajtů IIIThe CityAkce AirborneDvojchybaAbsolutní pravdaSázka do loterieAnglický pacientJunglegroundSíla pamětiTrefa do černéhoTekWarTekWar IITekWar: TekJusticeRodinné fotografieVita da caneWindsorské paníTransplantDark MatterInhuman ConditionThis Life


Aktualizace osobnostního profilu Torri Higginson: 6.4. 2024 15:14