Yunjin Kim 50 let


Yoon-jin Kim je korejsko-americká filmová a divadelní herečka. Narodila se 7. listopadu 1973 v hlavním městě Jižní Koreje - Seolu. V deseti letech se Kim se svou rodinou přestěhovala do USA. Dodnes žijí v New Yorku. Přidala se do školního dramatického kroužku, kde hrála v muzikálu My Fair Lady. Poté navštěvovala prestižní střední školu H. LaGuardia - High School of Music & Art. Později získala titul na Bostonské universitě.

V roce 1997 získala roli v prvním filmu - Shiri (1999). Tím se stala uznávanou korejskou herečkou. Ve světě ji nejvíce proslavila role manželky Korejce Jina - Sun-Hwa Kwon, v americkém seriálu Ztraceni, kde mluví nejen anglicky, ale i svým rodným jazykem.


7.11.1973
Soul, Jižní Korea
Yunjin Kim csfd

JabaekDamboSigan wieui jibÓda na mého otceYiwootsaramThe UnconditionalHamoniLost: The Final ChapterLost: The Final JourneySim-jang-i Ddwooin-daSimjangi ddwooindaTwo SistersSebeun deijeuLost: A Tale of SurvivalLost: ReckoningLost: Revelation6woleui ilgiZtraceni: CestaAieonpamMilaeYesterdayRush!DanjeogbiyeonsuSwiriXO, KittyPapírový dům: KoreaŠílená romanceMiseu ma, boksooui yeoshinPoslední císařovnaMistressesZtraceni


Aktualizace osobnostního profilu Yunjin Kim: 7.11. 2023 21:53