Na-young Lee 45 let


Jihokorejská herečka a modelka Na-yeong Lee přišla na svět 22. února 1979 v Soulu jako nejmladší ze čtyř dětí. Vystudovala obor podnikání na univerzitě Shingu ve městě Seongnam. Při studiích si nejdříve přivydělávala jako modelka v časopisech a postupně začala účinkovat v televizních reklamách. V roce 1998 se díky poprvé objevila v televizním dramatu a rok poté také v celovečerním filmu (EIJI).

Jak již bylo uvedeno, Na-yeong Lee rovněž účinkovala v mnoha televizních reklamách, například pro společnosti Canon nebo Nintendo . Díky tomu byla v roce 2006 oceněna jako nejlepší reklamní herečka na 6. ročníku cen Korejské reklamní asociace.

Mezi její koníčky patří plavání a hra na piáno. V současné době je vděčným objektem zájmu bulvárních novinářů, a to díky jejímu vztahu s hercem Bin Wonem.


22.2.1979
Soul, Jižní Korea
Na-young Lee csfd

ByutipuldeijeuHawoolingAbbaga yeojadeul jongahaeSenUrideului haenbokhan siganAneun yeojaDa cheng xiao shiYeongeo wanjeonjeongbokHuayuCheonsamongEijiPark Ha-kyung's JourneyPříští kapitola: LáskaDomangja peullaen BAillaendeuKaiseuteuKwinLeobeuseutoriMabeopui seongUriga jeongmal saranghaesseulkka뮤직뱅크


Aktualizace osobnostního profilu Na-young Lee: 6.11. 2023 15:36