Dina Meyer 55 let


Dina Meyer se narodila v New Yorské části Queens, kde její otec vlastnil autoopravnu a žila tu společně se svými dvěma bratry. Už v raném věku se zamilovala do tancování a herectví, ale ačkoliv byla přijata na velmi známou a kvalitní uměleckou školu v New Yorku, začala se věnovat studiu na Long Island Uvivesity s vidinou práce v administrativě. Mezi Dininy největší koníčky patří snowboarding a jízda na kole. V současnosti žije v Los Angeles, její vyznání je židovské.

Mezi role, které rozhodně nesmíme opomenout patří: Barbara Gordon v seriálu BIRDS OF PREY, Romulan ve STAR TREK: NEMESIS, Mary v D-TOXu, detektiv Allison Kerry v legendárním SAW I, II, III, IV, a detektiva Meg Cunningham v seriálu KRIMINÁLKA LAS VEGAS.

V roce 2008 se věnuje natáčení filmu RIDDLES OF THE SPHINX.


22.12.1968
Queens, New York City, New York, USA
Dina Meyer csfd

A Walking MiracleCyborg NemesisDetektiv Knight: Den nezávislostiKatie's MomNightshadeA Picture Perfect HolidayUnbelievable!!!!!Ve služběBoj o dítěGirlfriend KillerStarship Troopers: Záchrana MarsuThe Evil WithinThe UnwillingAmeriGeddonFishes 'n Loaves: Heaven SentFlight 192The Crooked ManClarityPosedlá láskouVražedné zprávyChristmas in Palm SpringsGolden ShoesThe Wrong WomanŘežba v TombstoneNevyřešená minulostPiraňa 3DBalancing the BooksTajemná minulostKluk od vedleNebezpečný internetZáhada sfingyNávnada 2: SváděníSaw 4Dům s minulostíSaw 3Zavražděné dětiJeho a její VánoceNebezpečné hry 3Saw 2Zločiny z vášněSaw: Hra o přežitíFilmový hrdinaPodvodniceD-ToxDeadly Little SecretsMyšlenky zločincePod ochranou státuStar Trek X: NemesisAmnézieTaková malá vraždaBats AboundNetopýřiBezpečný úkrytPřípad z Poodle SpringsHvězdná pěchotaDračí srdceJohnny MnemonicNebezpečně ozbrojenFotbalový talent


Aktualizace osobnostního profilu Dina Meyer: 6.11. 2023 18:41