Hyung-sik Park 32 let


Vlastním jménem Park Hyungsik je zpěvákem jihokorejské hudební skupiny ZE:A, ale také úspěšným hercem, který svou kariéru začal v roce 2011 účinkováním v muzikálu TEMPTATION OF WOLVES, kde si společnost všimla jeho talentu a on mohl pokračovat dalšími muzikály např. BONNIE&CLYDE nebo TŘI MUŠKETÝŘI.

Od roku 2012 se plně věnoval vedlejším rolím v seriálech I REMEMBER YOU, DUMMY MOMMY, SIRIUS nebo v populárním THE HEIRS.

V roce 2014 měl průlomovou roli v seriálu WHAT'S WITH THIS FAMILY, ze kterou získal hned dvě ocenění na KBS Drama Awards. Jeho úspěch pokračoval v dalším roce seriálem HIGH SOCIETY, za který se opět odnesl dvě ocenění ze SBS Drama Awards: New Star Award a Excellence Award.

V roce 2016 a 2017 ho můžeme vidět rovnou ve dvou hlavních rolích v seriálech HWARANG a STRONG WOMAN DO BONG-SOON. Sám se také podílel na nazpívání soundtracků pro seriály, ve kterých účinkoval.


16.11.1991
Jongin, provincie Kjonggi, Jižní Korea
Hyung-sik Park csfd

BaesimwondeulDoktoři na dněCheongchunwoldamSoundtrack #1HaepiniseuShyucheuHimssen yeoja dobongsoonHwarang: Květinoví rytířiChiljeonpalgi goohaeraGajogkkili wae ilaeSangryusawheDědicovéNain : ahob beonui shiganyeohaengBabo eommaGeolhon haejooseyoGeomsa peurinseseuGeulroriaDugaeeui bich : rilluminoIn the Soop: FriendcationKkonminam beuromaenseuSamsi sekkiJinjja sanai화신 - 마음을 지배하는 자


Aktualizace osobnostního profilu Hyung-sik Park: 12.3. 2024 01:51