Richard Chamberlain 90 let


Richard Chamberlain se narodil 31. března 1934 v Beverly Hills. Svoji hereckou kariéru odstartoval v roce 1961 v americkém doktorském seriálu DR. KILDARE. V seriálu účinkoval pět let. Po pěti letech se rozhodl ze seriálu odejít. Rozhodl se také přerušit na nějakou dobu spolupráci s televizí, aby se mohl věnovat jiné činnosti.

V roce 1980 se objevil v seriálu ŠOGUN. Jedná se o příběh britského námořníka, který se po ztroskotání lodi ocitne v Japonsku. V seriálu si také zahrál japonský herec Toshiro Mifune. V roce 1983 si zahrál kněze v seriálu PTÁCI V TRNÍ. Seriál si získal přízeň především ženského publika.


31.3.1934
Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
Richard Chamberlain csfd

Kalavryta 1943Finding JuliaNightmare CinemaDokonalá rodinaWe Are the HartmansKdyž si Chuck bral LarryhoStrength and HonourČernovousThe PavilionProkleté dědictvíRiver Made to Drown InVšechny minulé zimyZtracená dceraPtáci v trní: Léta odloučeníDravecHavárie v ArktiděAftermath: A Test of LoveNoc lovceGreed and Wildlife: Poaching in AmericaNávrat tří mušketýrůCasanovaAllan Quatermain a Ztracené Město ZlataDoly krále ŠalamounaThe MiracleWallenberg: A Hero's StoryCook a Peary: Boj o severní pólVražedná linkaChristmas in the Holy LandZajatec japonských ostrovůThe Good DoctorMuž se železnou maskouPoslední vlnaPantoflíček a růžeHrabě Monte ChristoF. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles'Lady's Not for Burning, TheTři mušketýři 2Tři mušketýřiLady Caroline LambThe Woman I LoveMilovníci hudbyHamletJulius CaesarThe Madwoman of ChaillotPetuliePortrait of a Lady, TheJoy in the MorningTwilight of HonorA Thunder Of DrumsThe Secret of the Purple ReefMěstečko Twin PeaksDokonalý podrazBratři a sestry


Aktualizace osobnostního profilu Richard Chamberlain: 2.4. 2024 13:43