Fisher Stevens 60 let


Fisher Stevens, nar. 27.listopadu 1963, je americký herec,režisér a producent. Jeho pravé jméno je Steven Fisher. Narodil se v Chicagu, Illionis. Spolu se svými dlouholetými přáteli Robem Morrowem, Nicole Burdett, Pippinem Parkerem, Charle Landry, Nancy Travis a Edem Eisenbergem, založili v roce 1986 divadelní společnost NAKED ANGELS THEATER COMPANY. Taky spoluzaložil filmovou produkční společnost GreeneStreet Films situaovanou v Tribece, New Yorku v roce 1996. Na hudebním albu The Raven od Lou Reeda představoval osobu E.A.Poea. Je skvělým hráčem na harmoniku.

Fisher má za sebou taky 30 letou úspěšnou dráhu divadelního herce na Brodwayi i mimo ni. V roce 1994 hrál v Lincoln Center roli Jiggra Craigina v revivalu RODGER AND HAMMERSTEIN'S CAROUSEL. V počátcích své kariéry měl úspěch ve hře TORCH SONG TRILOGY, kde si zahrál roli Davida - adoptovaného syna homosexuála, kterého hrál sám scénarista Harvey Fierstein a ve hře BRIGHTON BEACH MEMOIRS, kde exceloval spolu s Matthew Broderickem. Během své kariéry hrál ve více než 50 představeních. V roce 2010, Fisher založil novou mediální a dokumentárně-filmovou společnost Insurgent Media, spolu s Andrew S. Karschem a Erikem H. Gordonem. Zajímavosti: Jeden čas chodil s Michelle Pfeiffer než si vzala Davida E. Kellyho. Má sestru Julii Stevens, která je architektkou v Chicagu. S jeho velmi dobrým přítelem Robem Morrowem a Chadem Lowem lyžovali na horách a všichni tři se ztratili a museli být zachraňováni. Při obsazení do filmu THE BURNING si změnil jméno na Fisher Stevens, poněvadž v castingu už byl jeden herec jménem Steven Fisher. Studoval dramatickou tvorbu v HB Studiu v Greenwich Village v NYC. Je vášnivým potapěčem.


27.11.1963
Chicago, Illinois, USA
Fisher Stevens csfd

Asteroid CityCoup!Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening SunZpívej 2Temná tvář BrooklynuPsí ostrovAve, Caesar!Fotbalová vášeňGrandhotel BudapešťMládeži nepřístupnoLOLSlečna nebezpečnáExperimentFakePříležitost dělá zlodějeRio Sex ComedyRising StarsProbuzeníNejlepší úlovekA proč já?FaktótumWise Guys On: Texas Hold'EmEasy SixHolky z lepší společnostiReplayIs It College Yet?NeporazitelnýJeniferPińeroPrison SongSam the ManVe tři ránoFamousThe Tic CodeTaxmanO Que É Isso, Companheiro?The Right to Remain SilentNebezpečná síťThe Pompatus of LoveZimniceItalské námluvyŽena pro dva mužeSuper Mario Bros.Bob RobertsHrdina proti své vůliKdyž skončí večírekIt's Called the Sugar PlumMuž na ženěníTajemná schůzkaPoint of ViewZvrat štěstěnyVražda na BroadwayiČíslo 5 žije 2Číslo 5 žijeŠéfova manželkaMůj vědecký projektBratr z jiné planetyFlamingo KidMiláčku, jsi to ty?Žár


Aktualizace osobnostního profilu Fisher Stevens: 11.11. 2023 13:36