Mckenna Grace 17 let


Čerstvě desetiletá dětská herečka Mckenna Grace se narodila 25.6. 2006 v USA. Její filmová kariéra se začala rýsovat v roce 2013, kdy debutovala v postapokalyptickém dramatu Goodbye World. Mezi její prozatím nejvýznamnější role patří role Jasmine Bernstein v seriálu Crash & Bernstein, Faith Newman ze seriálu Mladí a neklidní nebo role malé Daisy z nového akčního sci-fi Den nezávislosti: Nový útok. V roce 2017 ji budeme moci spatřit v hororovém snímku Amityville: The Awakening, kde ztvární postavu Juliet.

Tato mladá a nepochybně talentovaná herečka má celou svou kariéru před sebou a my se můžeme jen těšit na její další filmové počiny, kterých jak se zdá bude opravdu dostatek.


25.6.2006
Dallas, Texas, USA
Mckenna Grace csfd

Untitled Ghostbusters Afterlife SequelKráterTlapková patrola ve velkofilmuThe Bad Seed ReturnsDivoký SpiritKrotitelé duchů: OdkazZhoubné zloScoob!Annabelle 3Captain MarvelTroop ZeroReady Player One: Hra začínáThe Bad SeedAmityville: ProbuzeníJá, TonyaMilovník po přechoduVelký darDen nezávislosti: Nový útokPan ChurchBabysitter's Black BookFrankensteinGenie in a BikiniRussell MadnessThe Deadliest GunLove Is RelativeSuburban GothicGoodbye WorldMalý SheldonPříběh služebnicePřítel rodinyZ jiného světaPrezident v pořadíElena z AvaloruSabrinina děsivá dobrodružství


Aktualizace osobnostního profilu Mckenna Grace: 30.10. 2023 20:01