Johana Nováčková 26 let


Narodila se do umělecké rodiny, navíc dvěma hercům. Poprvé stála nadaná Johana na jevišti ve čtyřech letech v inscenaci Ladislava Vymětala „Veselé paničky Wndsorské“. Díky mamince, která ji vše učila, měla přístup ke konkurzům dětských rolí. Tak se v ní zrodila obrovská láska k performaci, která přerostla z divadelních prken i před kameru.

V roce 2018 přišla nová výzva. Johana se stala španělskou vědmou v unikátní dokumentární reality show z 19. století Dovolená v éře páry. Zde si zahrála po boku člena kultovního skečového projektu Tři tygři, Vladimíra Poláka. Unikátní projekt je to proto, že jde o první skloubení vzdělávacího pořadu se zábavou reality show. To mimo jiné vyžaduje velkou schopnost improvizace. V té době se už Johana začíná objevovat v epizodních rolích seriálů. Zahrála například po boku lamače dámských srdcí Jiřího Bartošky.

V roce 2019 získává roli ve volném pokračování Samotářů s názvem Cena za štěstí režisérky Olgy Dabrowské. V roce 2022 si zahrála milenku Michala Novotného alias podnikatele Ivana Jonáka v seriálu Devadesátky v režii Petera Bebjaka. Johana se věnujie i dabingu a stala se hlasem firmy Gemmedical na jejich Spotify účtě Gemcastu, který se zabývá prodejem tejpů a osvětě v samoléčbě.


2.11.1997
Johana Nováčková csfd

Cena za štěstíDobré zprávyPod hladinouDevadesátkyV.I.P. vraždyMordpartaOčima fotografkyDovolená v éře páry


Aktualizace osobnostního profilu Johana Nováčková: 2.11. 2023 13:15