Charles Barkley 61 let


Charles Wade Barkley se narodil 20. února 1963 a je to bývalý úspěšný profesionální basketbalista. Jeho dětství však pramálo napovídalo o jeho budoucí kariéře. Na střední škole v Leedsu se v počátečních letech příliš neprosazoval, díky své nepříliš vysoké postavě nedostával mnoho šancí v zápasech. V posledních letech střední školy však značně vyrostl a vysloužil si tak místo v základní sestavě. Barkley hrál 3 roky za univerzitu v Auburn, získal četná ocenění během své vysokoškolské kariéry a jeho dres s číslem 34 je navždy vyvěšen v hale na univerzitě v Auburn.

Charles Barkley se objevil v několika reklamách na sportovní vybavení, po boku Michaela Jordana si zahrál ve filmu SPACE JAM. Zahrál si také v dalším „basketbalovém“ filmu NEJLEPŠÍ HRÁČ. Krátkou scénu měl v parodii ŽHAVÉ VÝSTŘELY a propůjčil svůj hlas do seriálu CLERKS.

V současné době, po skončení kariéry profesionálního hráče, dělá Barkley analytika pro basketbalové přenosy. Známý je také jeho kladný vztah ke kasínům a hazardním hrám.


20.2.1963
Leeds, Alabama, USA
Charles Barkley csfd

RumbleTeen Titans Go! See Space JamJackie's Back!Nejlepší hráčSpace JamZapomeň na PařížKdopak to mluví 3GoldbergoviMezi námi medvědyTaková moderní rodinkaKravaťáciChappelle's ShowClerksV.I.P.Arli$$Hangin' with Mr. CooperSanta BarbaraThe Inside StoryVince Carter: LegacyPoslední představeníAngels in ExileFull Court: The Spencer Haywood Story30 for 30Dream Team, TheESPN FilmsSEC StoriedMagic & Bird: A Courtship of RivalsOn the Shoulders of Giants: The Story of the Greatest Team You Never Heard OfA League of Ordinary GentlemenCrossoverYao Ming v NBAUltimate JordanMichael Jordan: His AirnessMarathonMichael Jordan: Air TimeThe IMDb ShowThe Late Show with Stephen Colbert2014 MTV Movie AwardsThe Tonight Show Starring Jimmy FallonConan2009 World Series of PokerThe Jay Leno ShowCelebrity Family FeudStand Up to CancerThe Smoking Gun Presents: World's Dumbest2006 MTV Movie AwardsJimmy Kimmel Live!Real Time with Bill MaherLast Call with Carson DalyWho Wants to Be a Millionaire


Aktualizace osobnostního profilu Charles Barkley: 1.11. 2023 15:51