Drake Bell 37 let


Jared Drake Bell se narodil 27. června 1986 v Santa Ana v Kalifornii. Jeho otec je Robin Dodson, profesionální hráč kulečníku. Má čtyři starší sourozence: Joey, Robert, Travis a sestru Kellie.

Jeho zatím poslední rolí je dabing Timmyho Turnera v televizním filmu FAIRLY ODD MOVIE: GROW UP, TIMMY TURNER!, který vyšel 9. července 2011 na Nickleodeonu. Kromě herectví se ale Drake stále věnuje své hudební kariéře. Napsal i úvodní znělku k seriálu Drake & Josh, "Found a Way". V roce 2005 vydal své debutové album jménem Telegraph. Jeho druhé album, It's Only Time, bylo vydáno v roce 2006 firmou Universal Motown.

Drake se v roce 1996 objevil ve filmu JERRY MAGUIRE jako Jesse Remo a o dva roky později měl malou roli v SHOW JERRYHO SEINFELDA. V roce 2000 se při natáčení The Amanda Show seznámil s Drakem Parkerem se kterým později spolupracoval na show Drake & Josh. Na jaře 2008 měl Drake Bell hlavní roli v parodii SUPERHRDINA.


27.6.1986
Santa Ana, California, USA
Drake Bell csfd

Fangbone!The Adventures of Bunny BravoCover VersionsAmerican SatanBad Kids of Crestview AcademyLetímeArlo: The Burping PigL.A. SlasherBirds of ParadiseKouzelní kmotříčci v rájiLáska v džungliNekonečné VánoceZachraňte mumiiFrog KingdomKdo zachrání Vánoce?Marvel SuperhrdinovéMonstrózní přátelstvíKouzelní kmotříčci a VánocePast na žraloka 2RagsRodencia a princeznin zubSněhouní VánoceA Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner!The Fish TankBajky naruby: Želva a zajícMerry Christmas, Drake & JoshPo čem kluci touží?SuprhrdinaThe Nutty ProfessorDrake & Josh Go HollywoodTvoje, moje a našeOsudu neutečešNejlepší hraVšechny moje láskyDragonworld: The Legend ContinuesJack BullJerry MaguireBáječná létaDrifting SchoolDokonalý SpidermanDěda se závazkyAvengers - SjednoceníHulk and the Agents of S.M.A.S.H.


Aktualizace osobnostního profilu Drake Bell: 31.10. 2023 13:28