Adam Brody 44 let


Adam se narodil 15.12. 1979 v Kalifornii, v San Diegu. Je nejstarším synem rodičů Valerie a Marka (oba jsou židé) a má dva mladší bratry, dvojčata Seana a Matta. Adam chodil na Scripps Ranch High School, kde neměl příliš dobré známky. Vyrůstal na předměstí San Diega, kde většinu času trávil surfováním. V devatenácti letech se přestěhoval do Hollywoodu v naději, že se z něj stane herec.

V roce 2005 se Adam objevil po boku Angeliny Jolie a Brada Pitta ve filmu MR. & MRS. SMITH a o rok později ve filmu DĚKUJEME, ŽE KOUŘÍTE. Adam se pokusil režírovat remake filmu POMSTA ŠPRTŮ, ale natáčení bylo v průběhu zrušeno.

Momentálně žije v Los Angeles. Tři roky chodil s Rachel Bilson (jeho láska z O.C.), tento vztah skončil v prosinci 2006. Adam hraje v kapele Big Japan na bubny a rád kreslí komiksy. Sám sebe označuje za "falešného intelektuála" a jeho smysl pro humor za značně sarkastický. Stejně jako jeho postava Setha Cohena v O.C., i Adam je velký fanoušek inde-rocku a jeho oblíbené kapely jsou Interpol, Death Cab for Cutie a Modest Mouse.


15.12.1979
San Diego, California, USA
Adam Brody csfd

American FictionShazam! Hněv bohůThe River WildTátův drakVřískotHemlock DriveNadějná mladá ženaNávrat detektivaJay a mlčenlivý Bob: PřeprcKrvavá nevěstaShazam!IsabelleBig BearCHIPS: Bláznivá hlídkaShowing RootsYoga HosersMilenci těch druhýchThe History of UsGrowing Up and Other LiesLife PartnersMysli taky jako chlapThe CosmopolitansŽhavá láska II.Lovelace: Pravdivá zpověď královny pornaSome Girl(s)Vítejte v džungliVýdejna zavazadelHledám přítele pro konec světaRevenge for Jolly!Dcera nejlepšího kamarádaSlečny v nesnázíchVřískot 4PoldovéRomanticiJennifer's Body - Bacha, kouše!Zamilovaná smrtChechtákDesateroNa území ženDěkujeme, že kouříteMr. & Mrs. SmithNezvěstný synSkřípěníKruhPrci, prci, prcičky 2Roadside AssistanceSpencerův nový životGrowing Up BradySausage Factory, TheFleishman v průšvihuSingle ParentsNoční závod


Aktualizace osobnostního profilu Adam Brody: 2.11. 2023 16:04