Norberto Díaz (1952 - 2010)


O Norbertovi se říká, že je typickým představitelem seriálových osobností. Hraje prý v každé druhé telenovele a nikdy nedostává hlavní role. Režie mu většinou přidělí roli nejakého politika, milionáře nebo jednoduše podnikatele. Prostě člověka co nosí oblek a kravatu. Většinou hraje zápornou postavu- šejdíře, prospěcháře nebo zkorumpovaného člověka.

Nejznámější postavu, kterou ztvárnil byl dokonalý prospěchář, podvodník, intrikán a zloděj Damian Rapallo ze seriálu DIVOKÝ ANDĚL. Mohli jsme ho spatřit i v mnohem starším seriálu RICOS Y FAMOSOS (Bohatí a slavní) nebo v seriálu z roku 2001 YAGO, SYN DŽUNGLE.

Norberto stále tvoří, ale na svojí velkou roli v "mýdlových operách" si asi bude muset ještě chvíli počkat. Přejme mu mnoho štěstí.


18.3.1952
Buenos Aires, Argentina
18.12.2010
Norberto Díaz csfd

Buenos Aires plateadaEl mar de LucasMaják na jihuVeredicto finalDespués del último trenChorrosObsesión de venganzaSentimientos: Mirta de Liniers a EstambulPoznáníNo habrá más penas ni olvidoCollar de esmeraldasDoble vidaFloricientaDědictví láskySon amoresYago, syn džungleCabecitaDivoký andělRicos y famososSheikPerla negraCeleste, siempre CelesteMilagros, nekonečné obzoryCosecharás tu siembraNosotros y los miedosTrampa para un soñador


Aktualizace osobnostního profilu Norberto Díaz: 23.3. 2024 14:47