Ananda Everingham 41 let


Ananda Matthew Everingham se sice narodil v Thajsku 31. května 1982, ale jeho rodiče nejsou thajského původu. Otec John Everingham odešel do jihovýchodní Asie v šedesátých letech 20. století z rodné Austrálie a později se usadil v Bankoku. Pracoval jako fotoreportér a novinář během války ve Vietnamu. Poté přesídlil do Laosu, odkud byl však za nelichotivé články o místním režimu v roce 1977 vyhoštěn. To mu však nezabránilo v přímo pohádkovém dobrodružství, kdy se snažil z komunistického Laosu zachránit svojí přítelkyni a později manželku Keo Sirisomphone. Pořídil si potápěčské vybavení a po několika pokusech společně přeplavali pod vodou řeku Mekong. Tento odvážný počin byl v roce 1983 zfilmován společností NBC s názvem LOVE IS FOREVER. V roce 1997 však tato romance skončila rozvodem.

Rolí fotografa Tuna v hororovém thilleru SHUTTER z roku 2004 překročil filmové hranice Thajska. Festivalově úspěšné bylo i drama PLOY (2007). V roce 2008 si zahrál i v prvním komerčním laoském filmu od roku 1975 - Sabaidee Luang Prabang GOOD MORNING, LUANG PRABANG. Režisér Sakchai Deenan ho obsadil do role Sorna, thajského fotografa, který se zamiluje do své laoské průvodkyně.


31.5.1982
Bangkok, Thajsko
Ananda Everingham csfd

All Men Are Brothers: The Pattaya HeatDæn sapKhun Pan 3Tid NoySai hua pai nai suan kernSing-SuKhun phanKon Ook HakHong hunO.T. phi OvertimeSwayDeath MarchPavang rakKalayaanPitupoomShambalaLud 4 ludU Mong Pa MeungChua fah din salaiHi-soIn See DaengSawasdee BangkokHappy BirthdayLeap Years, TheLhong tor taiMemory ruk laawnPiráti z Pacifiku - Zrada, vášeň, magie a pomsta!Piráti z Pacifiku 2 - Odplata!Sabaidee Luang PrabangKhaw hai rak jong jaroenPloyTovárna na rozkošDigital Sam in Sam Saek 2006: Talk to HerShutterKohn sang pea303 Fear Faith RevengeAnda kub FahsaiThe BetrayalOnlaweng Ruk Salub RangSri AyodhayaE Pring, Khon Rerng MuangWings of Blue AngelsRak Lon Jai Nai Klaeng JoobWoon nuk ruk tem barnDrag Race Thailand


Aktualizace osobnostního profilu Ananda Everingham: 25.2. 2024 15:32