Jason Fuchs 38 let


Jason Fuchs je americký televizní, filmový herec a scénárista. Fuchs se narodil v New York City do rodiny chasidských Židů z otcovy strany. Studoval a následně absolvoval Columbia University. Již ve věku sedmi let přičichnul k herectví a svůj divadelní debut prodělal spolu se Samem Watersonem ve hře „Abe Lincoln in Illinois" na prknech Lincoln Center.

V roce 2006 Fuchs produkoval a hrál v krátkometrážním filmu PITCH, který měl premiéru na Cannes Film Festivalu. Následně hrál v nezávislém filmu HOLY ROLLERS /2010/ o partě chasidských židů pašujících extázi z Evropy do USA. V tomto filmu hrál postavu bratra Justinu Barthaovi po boku herců Jesseho Eisenberga a Ariho Graynora.

V roce 2012 debutoval scénáristicky v animovaném pokračování hitu ICE AGE: CONTINENTAL DRIFT. Navzdory rozporným kritikám se tento snímek stal 6. nejlépe výdělečným animovaným celovečerním filmem vůbec, s tržbami kolem 830 miliónu USD. Ve 26 letech se stal Fuchs nejmladším scénáristou podílejícím se na filmu s tržbami přes 226 milionu USD. Před ním prvenství drží Matt Damon /24 let/ a Ben Affleck /26 let/ se svým filmem GOOD WILL HUNTING /1997/.

V létě roku 2012 spatřil filmové světlo Fuchsův TV muzikál RAGS v hlavním obsazení s Keke Palmer a Maxem Schneiderem. Film se stal na televizní stanici Nickelodeon hitem a shlédlo jej více než 4.6 milionu diváků.


5.3.1986
New York City, New York, USA
Jason Fuchs csfd

Argylle: Tajný agentStíny mezi námiPanBig ThunderDoba ledová 4: Země v pohybuWelcome to DerryLove Is BlindTo Kapitola 2La La LandZimní slunovratŽidovské kladivoStrašidelná vilaLouis & FrankDelfín FilipSmrtící virusPan AmDobrá manželkaZákon a pořádek: Zločinné úmyslyZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiRodina Sopránů


Aktualizace osobnostního profilu Jason Fuchs: 1.3. 2024 09:03