David Garrison 71 let


David Garrison se narodil učitelce Maude a správci školy Earlu B. Garrisonovým ve státě New Yersey. Vystudoval summa cum laude na Bostonské Univerzitě College of Fine Arts.

David hrál v mnoha hrách na Broadwayi a nebál se ani účinkování v muzikálech (svůj muzikální talent předvedl i v jednom díle seriálu MARRIED... WITH CHILDREN). Ale jeho televizní role byly také úspěšné a může se pyšnit účasti na seriálech jako je BOSTON WEST WING (Západní křídlo Bílého Domu), EVERYBODY LOVES RAYMOND (Raymonda má každý rád) SABRINA, THE TEENAGE WITCH (Sabrina, mladá čarodějka), WITHOUT A TRACE (Beze stopy), LAW & ORDER (Zákon a pořádek), JUDGING AMY (Soudkyně Amy), MURDER, SHE WROTE (To je vražda, napsala) či NYPD BLUE (Policie New York).

V současnosti David stále hraje divadlo a věnuje se své přítelkyní Patricii Ben Petersonové. Žije střídavě v New Yorku a v Santa Fé v Novém Mexicu. Byl nominován na několik divadelních cen, mimo jiné i na tu za nejlepšího herce.


30.6.1952
Long Branch, New Jersey, USA
David Garrison csfd

WhirlygirlIra Gershwin at 100: A Celebration at Carnegie HallOP CenterLetter to Three Wives, AErnie Kovacs: Between the LaughterCreepshowA Day with Conrad GreenNezdolná Kimmy SchmidtPaní ministryněDobrá manželkaStudio 30 RockZákon a pořádekZápadní křídloBeze stopyPolicie New YorkRaymonda má každý rádAdvokátiHappy FamilyArli$$EdNikkiOne on OneSoudkyně AmyRodinné právoSabrina - mladá čarodějniceTakový je životWelcome to New YorkBetween the LionsMurphy Brown


Aktualizace osobnostního profilu David Garrison: 4.3. 2024 01:36