Kate Hudson 45 let


Jedna z nejvyhledávanějších mladých hereček Hollywoodu dělá dojem křehké dívky, která je současně plná energie. Její výroky působí zrale a inteligentně. Za svůj krátký život stačila být nominovaná na Oscara, porodit syna a právě se rozvádí. Kate Hudson jde zkrátka v matčiných šlépějích.

Pro Kate Hudson je nejdůležitější být sama sebou, což dokazuje svým nespoutaným životem i osobitým módním výrazem, který si zvolila. Co na tom, že kudrnaté blond vlasy nejsou zrovna v kursu? Kate je schopná obléct se do rozevlátých vzorovaných materiálů ve stylu hippie, přes to přehodit šperky vlastní výroby a k tomu si nasadit obrovské černé brýle od Diora. Říká totiž „A proč být dokonalá? To je docela nechutné, ne?“ Mohlo by to znít až příliš svérázně, ale protože tak činí s vkusem, je Kate Hudson při každé příležitosti příjemně upravená mladá dáma, většinou v nejrůznějších lehkých a velice žensky působících šatech.

Letos sedmadvacetiletá Kate nenechá dopustit na svou rodinu. Narodila se jako dcera herečky Goldie Hawn a a muzikanta Billa Hudsona, ale když mluví o tátovi, myslí tím Kurta Russella, který s Goldie žije od roku 1983. Dokonce svého syna pojmenovala druhým jménem po dědečkovi Russellovi a tak není divu, že její biologický otec občas potěší média nějakým veřejným výpadkem a označí Goldie za žraloka s ledovým pohledem, který mu otrávil jeho vztah s Kate a jejím bratrem Oliverem. Kromě něj má Kate mladšího bratra Wyatta Russella, který se narodil z matčina vztahu s Kurtem a nevlastního bratra Bostona Russella z Kurtova předchozího manželství (další dva nevlastní sourozence má z druhého manželství Billa Hudsona, ale s nimi nevyrůstala). Kate mluví o Kurtu Russellovi jako o člověku, který ji nejvíc ovlivnil. Dokonce chce své děti vychovávat podobně, jako on vychovával ji. „Děti musí vědět, že patří do našeho života, ale že nejsou na světě ty jediné. Musí chápat, že se kolem nich netočí celý svět a nikdy se točit nebude,“ říká. Rodiče ji vychovávali v duchu židovského a buddhistického náboženství, přestože její matka je napůl anglosaského a napůl židovského původu a možná už odsud plyne její touha být za všech okolností svá.

Mladá úspěšná herečka vzpomíná, že vyrůstala mezi dětmi, kde každý jednoho dne dostal auto, zatímco jí rodiče řekli, ať si na něj vydělá. Vždycky se chtěla stát herečkou, ale rodiče jí cestu nijak neprošlapávali, protože dobře věděli, že tohle nestačí. Na její první casting ji však postrčil Kurt Russell, a ačkoli roli nezískala, ujasnila si své plány. Po střední škole se ji sice ještě jejím rodičům podařilo přesvědčit, aby studovala divadelní produkci, ale Kate to vydržela sotva rok. Zanedlouho se prosadila natolik, že si mohla koupit daleko víc, než jedno auto, vždyť ve dvaceti skoro získala Oscara za roli ve filmu Na pokraji slávy. Ostatně Goldie Hawn získala svého prvního Oscara ve čtyřiadvaceti.


19.4.1979
Los Angeles, California, USA
Kate Hudson csfd

A Little White LieBorn to Be KingMe and My ShadowNa nože: Glass OnionMona Lisa and the Blood MoonMusicMarshallDeepwater Horizon: Moře v plamenechKung-fu Siung-mao 3Svátek matekRuku na toKrvavé penízeWish I Was HereBez minulostiVáhavý fundamentalistaMalý kousek nebeTvůj snoubenec, můj milenecVrah ve mněNineVálka nevěstBláznovo zlatoKamarádova holkaMy dva a křenKlíčŽivot s HelenouAlex a EmmaJak ztratit kluka v 10 dnechRozvod po francouzskuČtyři pírka: Zkouška ctiDr. T a jeho ženyFámaNa pokraji slávyVše o Adamovi200 cigaretLososí řekaVoda na pouštiTruth Be ToldBarely FamousGleeSprávná pětkaKurážThe Happy Days of Garry MarshallMáme jasno30 for 30I'm Still Here: Real Diaries of Young People Who Lived During the HolocaustTsunami Aid: A Concert of HopeBehind the Scenes: Almost Famous - Postcards from the Edge


Aktualizace osobnostního profilu Kate Hudson: 31.10. 2023 14:24