Rodney A. Grant 65 let


Rodney A. Grant byl vychován v rezervaci Winnegabo kmene Omaha ve státě Nebraska. Narodil se 9. března 1959. Jeho rodiče ho opustili a poté byl vychován svými prarodiči od jeho šesti měsíců až do roku 1982. Rodney má tři dcery, dvě z nich žijí u své matky – jeho první ženy. S svou současnou manželkou Lee-Anne má syna Waltera.

V roce 1991 byl čtenáři časopisu People zvolen mezi 50 nejkrásnějších lidí planety. V současné době se spíše věnuje rodině, charitativní činnosti a nezávislému filmu. Zvláště se angažuje v projektu na podporu indiánské mládeže.


9.3.1959
Nebraska, USA
Rodney A. Grant csfd

Shouting SecretsGenghis Khan: The Story of a LifetimeGenghis KhanPouhý senDuchové MarsuLegenda divočiny: Volání bílého vlkaJack BullWild Wild WestDva za TexasSchodyRudá krevStopařiZátarasSuplentPřepadení na východěTrestanec F.T.W.GeronimoLiving and Working in Space: The Countdown Has BegunGengis KhanMěsíc LakotůSyn jitřní hvězdyThe DoorsTanec s vlkyPowwow HighwayWar PartyHvězdná bránaSměr jihLegendSokolí okoBig Guns Talk: The Story of the WesternThe Way WestThe Making of 'Dances with Wolves'


Aktualizace osobnostního profilu Rodney A. Grant: 12.11. 2023 02:41