Peter Greene 58 let


Peter Greene se narodil 8. října 1965 v Montclair, New Jersey. Původním jménem se jmenoval Green, poslední "e" dodal až časem. Je vysoký 191 cm a byl vyloučen ze studia na Montclair High School, New Jersey. Má dva sourozence: bratra Johna a sestru Mary Anne. V roce 1998 se objevil v magazínu Premiere, kde byla rozebírána jeho zavislost na heroinu ve článku s titulkem "Career High". Od té je však ze své téměř fatální závislosti čistý.

Peter Greene je převážně nasazován do rolí ničemů, zločinců, dealerů nebo tyranů. V takovýchto rolích se objevil například ve filmech UNDER SIEGE 2: DARK TERRITORY, TRAINING DAY v roli zkorumpovaného policisty/feťáka, nebo ve filmech FIST OF THE WARRIOR, a neposledně v BLUE STREAK po boku Martina Lawrence. Poslední snímek, kde se objevil je v seriálu THE BLACK DONNELLYS z roku 2007.

Greene se i nadále udržuje ve světě filmu v menších rolích, nikdy však nedostal ve filmu roli hlavní. Od května roku 2003 žije spokojeně v Hollywoodu, Kalifornie.


8.11.1965
Montclair, New Jersey, USA
Peter Greene csfd

The GodmotherLittle DixieOut of ExileBody Brokers3 Days RisingAssassin's VowTeslaExit 0SamirMěsto lžíTurnaboutSweet LorraineShanghai HotelBrutalDas KindKill Hole, TheGrasslands, TheCaller IDCaller ID: EntityEarthlingExmanželka za odměnuStále na hraněFinal EngagementI'm Calling FrankLesser of Three EvilsDead & DeaderKonec hryInvaze světůKrvavá odplataZpovědní tajemstvíBlack CloudGentleman B.Under the InfluenceDead Dogs LieDva muži a batoleNebezpečná partieProfesionálTraining DayHodina stínůBoss, TheModrý bleskOut in FiftyBěh černé kočkyPůlnoc nikdy nekončíRána jistotyRána pod pásZa hranicí zákonaKiss & TellKojotZločin z vášněBangObvyklí podezřelíPřepadení 2: Temné územíMaskaPulp Fiction: Historky z podsvětíClean, ShavenRozsudek nociZákony přitažlivostiHotel Continental


Aktualizace osobnostního profilu Peter Greene: 11.11. 2023 09:33