Colin Firth 63 let


Britský herec Colin Firth se narodil 10. Září 1960 v akademické rodině v Grayshottu v Anglii. Jako malé dítě cestoval s rodiči po světě. Když mu byly pouhé dva týdny, jeho rodiče ho vzali do Nigérie, kde strávil svoje první roky života. V roce 1971 se rodina na rok přesunula do Ameriky, do St. Louis. Odmala byl rozhodnutý stát se hercem a vlastně nikdy nic jiného nedělal. V letech 80-83 studoval drama v prestižním Drama Centre v Londýně. Nebyly to lehké časy. Žil ve zchátralé ložnici v Severním Londýně, neměl moc peněz, v botách měl díry a docházel hrát do divadla dvě míle vzdáleného.

Má dvě děti, to druhé s italskou herečkou Livia Giuggiolo, kterou potkal při natáčení Nostromo. Rád poslouchá relaxační hudbu, hraje na kytaru nebo píše povídky.


10.9.1960
Grayshott, Hrabství Hamp, England, Velká Británie
Colin Firth csfd

Vzplanutí na Rye LaneEmpire of LightInvaze: Operace MincemeatMatky a jiné láskySupernovaTajemná zahrada1917KurskMamma Mia! Here We Go AgainMary Poppins se vrac튝astný princKingsman: Zlatý kruhMercyDítě Bridget JonesovéGeniusDřív než půjdu spátKingsman: Tajná službaKouzlo měsíčního svituKoleje osuduĎáblův uzelArthur NewmanGambitStars in ShortsJeden musí z kola venHlavní třídaKrálova řečDorian GrayKolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu FrittonůSingle ManVánoční koledaLekce neslušného chováníMamma Mia!Spálené mostyVdaná snoubenkaAnd When Did You Last See Your Father?CélébrationHolky z naší školkyKonečně spoluPoslední legieNa počátku jsme si rovniKouzelná chůva Nanny McPheePravda nebo ležBridget Jonesová - S rozumem v koncíchTraumaAch ty ženy!Co ta holka chceDívka s perlouLáska nebeskáJak je důležité míti FilipaDeník Bridget JonesovéKonference ve WannseeČtyřhraDonovan QuickVelmi relativní známostiTakový jsem bylThe Secret Laughter of WomenThe Turn of the ScrewZamilovaný ShakespeareFotbalové opojeníProkletá farma


Aktualizace osobnostního profilu Colin Firth: 31.10. 2023 17:20