Fat Joe 53 let


Fat Joe se narodil 19.srpna 1972 v oblasti Bronx v New Yorku jako Joseph Cartagena. Můžete ho vidět pod přezdívkami Fat Joe da Gangsta, Joye Crack. Když byl mladý, pomáhal svému otci s prodejem pečiva. Jeho první styky s hip hopem mu obstaral jeho starší bratr Angel, který nosil domů nahrávky z akcí pořádaných Zulu Kation, na kterých rapovali chlápci jako Funky, 4+1, Theodore a další.

Problémy v Relativity Records ho přiměly v polovině roku 1998 ke změně labelu a upsal se Big Beat/Atlantic Records. Ke konci tohoto roku vyšlo jeho další CD, na kterém hostovali hodně slavní rapeři Nas, Jadakiss, P. Diddy, Raekwon či Big Pun. V roce 2004 vydává již čtvrtou desku a to pořád není konec. Před kamerou se objevil ve filmech I LIKE IT LIKE THAT (poprvé), WHITEBOYZ, EMPIRE a HAPPY FEET. Taky si zahrál obsáhlý počet „self“ rolí. Dále se může pyšnit spolupráci na filmové hudbě Happy Feet, Scary Movie 3, Bad Boys II.


19.8.1970
Bronx, New York City, New York, USA
Fat Joe csfd

Bez bázně179th StreetLady RiderCheckmateSupermodelHappy Feet 2NarxThe Cookout 2Happy FeetMax Havoc: Dračí kletbaTV's Illest Minority Moments Presented by Ego TripScary Movie 3ImpériumBlazinPrison SongThicker Than WaterUrban MenaceWhiteboysTakhle se mi to líbíOna to musí mítAll Up in the Biz30 for 30Origins of Hip HopBehind the MusicBáječný Bob EinsteinDark Side of the '90sHip Hop UncoveredYou're Watching Video Music BoxHip Hop a jeho zrodThe Fabulous Chi AliFeel Rich: Health Is the New WealthJim Jones: A Day in the Fast LifeLockdown, USARampageRap Sheet: Hip-Hop and the CopsBeef 3And You Don't Stop: 30 Years of Hip-HopF.E.D.S.Making 'Scary Movie 3'Making of 'Love Don't Cost a Thing', TheSlip N' Slide: All Star Weekend 2Lovci bankovekPosseScarface: Origins of a Hip Hop ClassicJennifer Lopez: Feelin' So GoodIntimate PortraitFat Joe feat. Chris Brown, Dre - AttentionFat Joe & Remy Ma feat. The-Dream & Vindata - HeartbreakFat Joe & Remy Ma feat. Ty Dolla $ign - Money ShowersFat Joe feat. Dre - So ExcitedFat Joe feat. Jennifer Lopez - StressinDJ Khaled feat. T-Pain, Rick Ross, Busta Rhymes, Diddy, Nicki Minaj, Fabolous, Jadakiss, Fat Joe & Swizz Beatz - All I Do Is Win (Remix)


Aktualizace osobnostního profilu Fat Joe: 4.11. 2023 19:20