Emilio Rivera 63 let


Americký herec a komik Emilio Rivera se narodil 24. února 1961 v texaském San Antoniu. Je nejstarší ze čtyř bratrů a tří sester mexického původu. V dětství se s rodinou přestěhoval do Elisian Valley v okolí Los Angeles a začal vyhledávat první herecké příležitosti. Jako příslušník chudé minoritní skupiny neměl zdaleka lehké začátky. Možná právě proto začal tvrdě trénovat, dodržovat disciplínu a poctivě pilovat herectví s úmyslem prorazit ve světě filmu. Po dobu studií pracoval jako strojní inženýr. Radikální, ale pozitivní drezúra brzy přinesla své ovoce a obrátila Emiliovi život naruby.

Exotický horkokrevný Emilio byl znám pro své bojové umění, kdy získal přezdívku „Lefty“ za silnou knokautující levačku. Má tři děti z předchozího manželství, kterým vypráví o svém snu a pobytu na ulici, a tím je učí odolávat různým nástrahám života. Kromě dětí má rád své čtyři psy, motorky, veterány, holduje rybaření a je vášnivým golfistou. Od roku 2009 je ženatý s herečkou Yadi Valerio Riverou. Osobní citát: „Lidé obvykle říkají, podváděj když to jde, ale já říkám ne. Pokud se ti z nějakého důvodu nechce, stejně tě faleš jednou dostihne.“


24.2.1961
San Antonio, Texas, USA
Emilio Rivera csfd

Brothers of JusticeSeason of RageDante's HotelFlamin' Hot: Koření úspěchuTime in BetweenWelcome to Our WorldRide Hard: Live Free3 from HellEl chicanoFade AwayNeboj, daleko neutečeAvenge the CrowsBadsvilleSmartassVánoce v El CaminoBetter CriminalNorth by El NorteSan PatriciosWild for the NightHitman: Agent 47Mercy for Angels10 Cent PistolBulletCry of the ButterflyThe Devil's in the DetailsWater & PowerC'mon ManFilly BrownPovinnost a čestThe Obama EffectBudz HouseCinema veriteAmerican FlyerFood StampsLean Like a CholoPlatinum IllusionsSněhová nadílkaTom CoolSkandály ze života zvířatStreet KingsDelta fórMrtvýThe Third NailStřepinaDrsný časyFinty Dicka a JaneZabít SaddámaCakeCollateralEl padrinoParty AnimalzSucker Free CityTěžké časyBožský BruceEl matadorOsamělý mstitelAli G Indahouse - FilmMilujte svého zabijákaNever Get Outta the BoatR.U.S./H.


Aktualizace osobnostního profilu Emilio Rivera: 27.3. 2024 10:18