Dean Armstrong 51 let


Dean je herec kanadského původu, současně působící jak kouč pro nastávající herce. Mezi jeho klienty se řadí např. Nina Dobrev (Upíří deníky), Miley Cyrus (Hannah Montana), Devon Bostick (Deník malého poseroutky), Fefe Dobson (Domov neznámý), Jacqueline MacInnes Wood (Báječní & bohatí) a Britany Allen (série Všechny moje děti) držitelka ceny Emmy. Dean působí rovněž jako poradce při natáčení, pre-produkční a stage-coach pro různé produkční společnosti, mezi něž se řadí Discovery, NBC, Showtime, Shaftesbury, Global, Paramount & Alliance Atlantis. Jeho působení v této oblasti vyvolalo pozitivní reakce u mnoha vlivných osobností, jeho myšlenkový směr se stal základním kamenem pro castingy a vyvolal následný rozvoj do národních a mezinárodních sfér.

Roku 1993, tedy rok po přijetí na Queenskou Universitu v Kingstonu, Deanovu vášeň pro právo vystřídala láska k múzickým uměním. Dean promoval s tituly z múzických umění (1996) a vzdělávání (1997). Dean se plně odevzdal umění a vzdělávání roku1996, tedy po režírování produkce k West Side Story v Kingstonském divadle. Roku 1997 položil základní kámen pro AAS - Armstrong Acting Studios, tato instituce pro "výchovu" nových hereckých tváří si roku 2011 vydobyla post jednoho s největších a nejvlivnějších nezávislých filmových a televizních studií, s více než 10.000 absolventy a současnými studenty.


24.4.1973
Owen Sound, Ontario, Kanada
Dean Armstrong csfd

Better DaysThe Old WayA Perfect PlanGetting to Know YouKrálovna hříchuDeadly Secrets by the LakeA Wish Come TrueJízda do pekel 3Příběh Gabby DouglasovéČas smrtiHidingPach krve 4: Krvavý počátekSaw 3DRepo: Genetická opera!Gurmánská láskaKráličí noraChapelwaiteInsomniaSalvationHrdinové: ZnovuzrozeníKráska a zvířeThe LotteryPolicajtFlashpointThe Casting RoomVýjimečníMěstečko HavenThe ListenerTriple SensationDokud nás smrt nerozdělíQueer as FolkThe Newsroom72 Hours: True Crime


Aktualizace osobnostního profilu Dean Armstrong: 21.4. 2024 05:58