Sondra Currie 77 let


Sondra se narodila v kalifornském Los Angeles jako dcera herečky Marie Harmon, která byla známá především ve 40. letech. Jejími mladšími sestrami byla dvojčata Cherie a Marie. Cherie se stala jednou z vůdčích zpěvaček dívčí rockové kapely The Runaways, která se proslavila hlavně v 70. letech, Marie se stejně jako ona stala herečkou. Sondra chtěla být v dětství automobilovou závodnicí. Svoji první malou filmovou roličku dostala v roce 1970, kdy si zahrála v posledním westernu Howarda Hawka s názvem RIO LOBO. O rok později ztvárnila přitažlivou a současně vychytralou Terry ve filmu TEENAGE SEDUCTRESS.

Jejím prvním manželem se v březnu roku 1946 stal herec Tony Young, manželství ale nevydrželo a skončilo rozvodem. V roce 1989 se provdala podruhé, a to za producenta a režiséra Alana J. Leviho, se kterým založila produkční společnost nazvanou Lumina Pictures and Entertainment LTD. Sondra je členkou organizací jako Women in Film, Women in Theatre, EMA nebo The Theatre Group. Je také členkou dobročinné organiazce SHARE, která pomáhá zneužívaným a zanedbaným dětem a dětem s AIDS. Ve volném čase je Sondra nadšenou fotografkou.


11.1.1947
Los Angeles, California, USA
Sondra Currie csfd

Fat Ass ZombiesSupernova 45Pařba na třetíPařba v BangkokuPařba ve VegasLords of the UnderworldDokonalá manželkaPastTeroristické komandoMalý detektivSekretářkaLebkouni III: Temná budoucnostZločinný záměrThe Return of Sam McCloudThe Education of Allison TateBetonová džungleVoyager from the UnknownPoslední manželství v AmericeDemon and the MummyFugitive LoversJessi's GirlsTeenage SeductressMama's Dirty GirlsPolice WomanClass of '74Michael O'Hara čtvrtáScandalous JohnRio LoboPaní DavisováLove Thy NeighborChemistryDoktor MozekThe Secret Life of the American TeenagerNámořní vyšetřovací službaPohotovostSedmé nebeJAGDotek andělaFamily MattersNa zdravíTo je vražda, napsalaColumboBáječní a bohatíThe Golden GirlsAirwolf


Aktualizace osobnostního profilu Sondra Currie: 4.11. 2023 00:26