Lisa Edelstein 57 let


Lisa se narodila židovským rodičům Alvin a Bonnie Edelsteinovým. Vyrůstala ve Wayne, New Jersey, navštevovala New York University.

V roce 1996 představovala hlas Mercy Gravesove v animovaném televizním seriálu Superman. Tuto rolu si několikrát zopakovala, například v epizodách ze seriálu Justice League a Justice League Unlimited.

Nejvíce jí ale proslavila role v seriálu Dr. House, za který získala ocenění Satellite Award v roku 2005 za roli Dr. Cuddyové. Je autorkou divadelních her, píše a komponuje muzikály (například: Positive Me - tématika AIDS).


21.5.1966
Boston, Massachusetts, USA
Lisa Edelstein csfd

Rady dr. Ptáka smutným básníkůmPhoenix, OregonJoshyShe Loves Me NotKrásná řezniceSpeciální zásilkaVýprodejMezi otci a synyPaní HarrisováŘíkej mi strýčkuBláznivá školkaSchůzka s temnotou: Dopadení Andrewa LusteraErotománieMěstečko Black RiverPo čem ženy toužíRabín, kněz a krásná blondýna30 DaysLegal AidAstoriaI'm Losing YouJak se neztratit v L.A.Nebezpečné podezřeníSusanin plánBatman a SupermanLepší už to nebudeMilostná aféraThe DoorsPtáčeV plamenechKominského metodaDobrý doktorJak přežít rozvod


Aktualizace osobnostního profilu Lisa Edelstein: 1.11. 2023 09:45