Regina Hall 53 let


Regina Hall se narodila ve Washingtonu D.C. jako dcera podnikatele a učitelky. Ještě než začala filmovou kariéru, vystudovala v roce 1997 na Newyorské univerzitě žurnalistiku a objevila se v několika reklamách. Její první televizní úspěch znamenal zisk role Coretty Lipp v komediálním seriálu z právnického prostředí ALLY MCBEAL.

Ve stejném roce, kdy získala roli ve SCARY MOVIE se objevila v jedné z vedlejších rolí v romantickém dramatu ze sportovního prostředí LOVE & BASKETBALL a o dva roky později se objevila v akčním krimi dramatu ZÁKON GANGU. V roce 2003 pak byla obsazena do jedné z hlavních rolí v krimikomedii NEJHLEDANĚJŠÍ V MALIBU, která však kritikou ani diváky nebyla příliš dobře přijata.

Výraznější úspěch pro Reginu pak znamenal až rok 2006, kdy získala na filmovém festivalu v San Diegu cenu pro nejlepší herečku za výkon v nezávislém filmu DANIKA, ve kterém si zahrála po boku Marisy Tomei. V současné době se věnuje natáčení komedie MARDI GRAS, ve které se obejví mj. i Carmen Electra.


12.12.1970
Washington, District of Columbia, USA
Regina Hall csfd

Rush Hour 4Honk for Jesus. Save Your Soul.ProfesorkaČas na sebePoprask v Yuba CountyTijuana Jackson: Purpose Over PrisonDívenkaShaftThe Best Man WeddingHolky soběNenávist, kterou jsi probudilDivoká dámská jízdaNakedHoličství 3: Nový sestřihKdyž se zlomí větevBláznivá dovolenáPeople, Places, ThingsS tímto prstenemMysli taky jako chlapOhledně minulé nociThe Best Man HolidayMysli jako onUntitled Martin Lawrence ProjectMardi Gras: Jarní prázdninyHorší než smrtCtihodný občanPrvní neděleSuprhrdinaDanikaScary Movie 4HoneymoonersKrálovské výkupnéNejhledanější v MalibuScary Movie 3The Other BrotherZákon ganguScary Movie 2Láska a basketOdchody a návratyScary Movie: Děsnej bijákSvatebčanéThe Best Man: The Final ChaptersÚplně cizí lidéČerné pondělí


Aktualizace osobnostního profilu Regina Hall: 3.11. 2023 09:47