Ally Sheedy 61 let


Alexandra Elizabeth Sheedy se narodila 13.6.1962 v New Yorku. Její otec, původem Ir, byl reklamní ředitel a matka známá literární agentka Charlotta Sheedy. Je nejstarší ze 3 dětí. V mládí se věnovala baletu a už ve svých dvanácti letech napsala povídkovou dětskou knížku o královně Alžbětě I. a její lásce k hlodavcům pod názvem "Byla hodná na myši". Později také přispívala články do novin, např. pro The New York Times, a publikovala knihu poezie "Včera jsem viděla slunce".

Od roku 1985 byl jejím životním partnerem o patnáct let starší kytarista Steve Ross a v roce 1992 se provdala za herce Davida LANSBURBYHO s nímž žije dodnes a má s ním jedno dítě.


13.6.1962
New York City, New York, USA
Ally Sheedy csfd

Chantilly BridgeLittle SisterX-Men: ApokalypsaClient SeductionFugly!Sins of Our YouthTen Stories TallPerestroikaVražda v mé rodiněŽivot za časů válkyHaroldDen zlomuJunior DefendersSteamVeteránShooting LivienNoiseLife On the LineNoc dobrá pro smrtOstrov pohodyHappy Here and NowPouhý senVyšetřování Michaela CroweaVězeňská správkyněAdvice From a CaterpillarOur Guys: Outrage at Glen RidgeSugar TownThe Autumn HeartVezmu tě tamMyth AmericaV ďáblově mociVrcholné uměníAmnézieGroupiesHighballPohřbeni zaživaThe Definite MaybeZáchrana rodinyÚtěk z vězeníÚnos letu 285One Night StandTin Soldier, ThePension hrůzyPoslední setkáníUltimate BetrayalChantilly LaceDobrodružství létající okurkyLethal ExposureNejlepší přítel člověkaSám doma 2: Ztracen v New YorkuTattle TaleStrachZtracený CaponeSrdce jihuManželské etudyČíslo 5 žije 2Služka na rozkazWe Are the Children


Aktualizace osobnostního profilu Ally Sheedy: 2.11. 2023 15:00