Meg White 49 let


Celým jménem Megan Martha White se narodila 10.prosince 1974 v Michiganu USA). Začínala v Detroitu jako barmanka. V roce 1996 potkala Johna Anthonyho Gillise, kterého si vzala. John poté přijal Megiino přijímení a změnil si jméno na Jack White. Jen o čtyři roky později se rozvedli a začalo se spekulovat o jejich sourozenectví. Dodnes se nad touto mystifikací jejich vtztahu dohaduje celý svět. V roce 1997 spolu založili kapelu The White Stripes, kde Meg hraje na bicí. Meg je velmi plachá, takže se toho o ní moc neví. Snad jen že ráda fotí a je velkou fanynkou Boba Dylana.

V roce 2007 musela kapela zrušit všechna turné, protože se Meg potýkala s psychickými problémy a nebyla schopna cestovat. Kvůli tomuto problému The White Stripes začali uvažovat o ukončení své kariéry. V červnu 2008 však Meg v doprovodu Jacka přišla na jeho koncert s The Raconteurs a posadila se za bicí, bohužel ale nezahrála. Byl to sice jen nepatrný krůček,aby se všechno vrátilo do starých kolejí,ale podle tisku je již Meg v pořádku a dokonce pracuje na dalším albu,v pořadí již sedmém.


10.12.1974
Detroit, Michigan, USA
Meg White csfd

Kafe a cigáraSimpsonoviIt Came from DetroitThe White Stripes: Under Great White Northern LightsBasement SessionsCoachellaWhite Stripes: Under Blackpool LightsI've Been Twelve ForeverThe Work of Director Michel GondryThe White Stripes: Seven Nation ArmyVideo on TrialLate Night with Conan O'Brien: The Best of Triumph the Insult Comic Dog2002 MTV Movie AwardsMTV Video Music Awards 2002The Daily ShowNoční show Conana O'BrienaNoční show Davida LettermanaSaturday Night Live


Aktualizace osobnostního profilu Meg White: 20.11. 2023 01:09