Frédéric Diefenthal 55 let


Fréderic Diefenthal se narodil 16. července 1968 v Saint-Mandé ve Francii. Měří pouze 171 cm, ale přesto je to jeden z nejoblíbenějších a nejobsazovanějších francouzských herců tzv. nové generace... Než se stal hercem, živil se např. jako holič. Poprvé dal o sobě více vědět v komedii La Totale! (PODTRŽENO SEČTENO), kterou v roce 1991 natočil slavný francouzský režisér Claude Zidi.

V roce 2006 natáčí novou šestidílnou tv sérii David Nolande, kde předvádí solidní herecký výkon. Nicméně Belphegor ani Nolande nepřekonali slávu Taxíků a tak se Frederic pouští do natáčení Taxi 4... jednoznačně nejslabšího dílu celé série. Je ženatý, v roce 2004 se mu narodil syn Gabriel.


26.7.1968
Saint-Mandé, Val-de-Marne, Francie
Frédéric Diefenthal csfd

NeigeEn attendant un miracle…Le Grand restaurant 3Van Gogh in LoveLes Fantômes du HavreLes Ombres du passéLe Chapeau de MitterrandJe préfère qu'on reste amisDors mon lapinLe Renard JaunePauvre Richard!Une bonne leçonJeux dangereuxFurieuseChateaubriandGendre idéal 2, LeL'homme sans nomCartoucheIdeální zeťT4xiAnděl ohněJen žádnou panikuComme sur des roulettesKrtekLišák RenartNež bude pozděVoisins, voisinesL'Incruste, fallait pas le laisser entrer !Obchod je obchodPoldou na 24 hodinAcharnés, LesDédalesTaxi 3Un homme par hasardSoukromé záležitostiBelphegor: Fantom LouvruJeu de consLe nouveau big bangLes Âmes fortesAmerická stopaTaxi, taxiJe veux toutTaxiKapitán ConanUne histoire d'amour à la conDouce FranceLes gens normaux n'ont rien d'exceptionnelPodtrženo, sečteno!Ici tout commence


Aktualizace osobnostního profilu Frédéric Diefenthal: 31.10. 2023 16:10