Cam'ron 48 let


Cameron Ezike Giles se narodil 4. února roku 1974 v Harlemu, New York. Cameron je spíše známý pod uměleckým jménem Cam'Ron, dříve vystupující také jako Killa Cam. Cam´Ron je americký rapper a herec. Je zakladatelem hip-hopové skupiny The Diplomats (Dipset). Cam'Rona si všimnul známý rapper The Notorious B.I.G, a byl tak nadšený Cam'Ronovým výkonem, že ho ihned seznámil se svým manažerem. Notorious B.I.G to stihnul ještě před tím, než byl 9. března roku 1997 zastřelen.

13.dubna 2005 vychází film režiséra Daemona Dashe VE VLASTNICTVÍ STÁTU 2: KREV V ULICÍCH, kde si Cam'Ron zahrál sám sebe. 28. dubna roku 2005, se Cam'Ron oficiálně připojil k Warner Music a začíná pracovat na svém filmu KILLA SEASON, jedná se o autobiografický snímek, kde se z Camerona, hvězdy univerzitního basketbalového týmu, stane obchodník s marihuanou, kokainem a crackem na ulicích Harlemu. K filmu také vychází 16. května roku 2006 páté sólové album, které nese stejný název jako film Killa Season.

V roce 2007 vypuknul spor mezi Cam'Ronem a rapperem 50 Centem, který vedl k rozpadu skupiny The Diplomats, po třech letech se skupina rozhodla opět spojit a připravuje album, které by mělo vyjít v prosinci roku 2010.


4.2.1976
Harlem, New York City, New York, USA
Cam'ron csfd

Honor UpPercentageKilla SeasonVe vlastnictví státu 2: Krev v ulicíchPapíroví vojáciZákon ganguBupkisKrálovny hip hopuHip Hop a jeho zrodDiplomatic TiesBeef 4Jim Jones: A Day in the Fast LifeRap Sheet: Hip-Hop and the CopsSlip N' Slide: All Star Weekend 2VH1 News PresentsHip-Hop VIPsCam'ron feat. Nicki Minaj, Yummy - So BadCam'ron: Down and OutMariah Carey: Boy (I Need You)Mariah Carey: A No NoMůj dům, můj hip hopComplex ConversationsLove & Hip HopRapFix LiveKatt Williams: The Pimp Chronicles: Pt. 1Video on Trial106 & ParkIt's Showtime at the Apollo


Aktualizace osobnostního profilu Cam'ron: 24.2. 2024 17:12