John Michie 67 let


„Po Keni se mi stýská. Zvlášť v zimě vzpomínám na krásné pláže Indického oceánu.“

Tak jako většina herců začínal v divadle, mohli jsme ho vidět v několika filmech. CESTA DO INDIE se stala jeho první filmovou rolí. Avšak stěžejní parketou jsou seriály, respektive britský seriál TAGGART, který vypráví příběhy skotské policie. John Michie zde ztvárňuje postavu detektiva Robbie Rosse, sebevědomého sukničkáře, který si libuje v kvalitních a dobře padnoucích oblecích.

V současnosti bydlí v Londýne, ačkoliv je skotský patriot a byl by rád, kdyby se Skotsko osamostatnilo. Je ženatý a má tři děti, svoji rodinu by nevyměnil za nic na světě. Mezi jeho koníčky patří outdoorové sporty, plavání, cvičení jógy a rád si zahraje squash.


25.10.1956
Myanmar
John Michie csfd

NessieTaggart: Cíle spravedlnostiTaggart: Krvavý sportTaggart: Místní hrdinaTaggart: Padlí anděléTaggart: Tichá pravdaTaggart: UchváceníTaggart: Zneužití důvěryTaggart: Špatná medicínaTaggart: Chladné čteníTaggart: PráskačTaggart: Sbohem, miláčkuTaggart: Skutečnost a fikceTaggart: Trik s nožemTaggart: Dlužní úpisTaggart: DůvěraTaggart: GenezeTaggart: Hra s cityTaggart: IntuiceTaggart: OstrovTaggart: Soudný denTaggart: Stesk po domověTaggart: Studie vraždyTaggart: Stíny minulostiTaggart: Domácí násilíTaggart: Feťáci a ztroskotanciTaggart: PyramidaTaggart: Třináctý krokTaggart: Záchranné lanoTaggart: ČinžákTaggart: Nejlepší a nejchytřejšíTaggart: ZákonTaggart: Chodící mrtvolaTaggart: Chuť penězTaggart: Duch je víc než hmotaTaggart: Důvod zabíjetTaggart: Loutka na provázkuTaggart: Moc času nezbýváTaggart: Odplata za hříchTaggart: Poslechni, nebo zemřeš!Taggart: Předpovězená smrtTaggart: Příliš pevná poutaTaggart: Příčina a následekTaggart: Světci a hříšníciTaggart: VyrovnáníTaggart: Nahoře a doleTaggart: Nový životTaggart: Oko za okoTaggart: S vyloučením veřejnostiTaggart: Starý dluhTaggart: Zkažená krevPuckoonTaggart: BouchačTaggart: Krvavé penízeTaggart: Nezvratné alibiTaggart: Ohni, hoř!Taggart: Páteční vernisážTaggart: Smrtící pastTaggart: ZatmívačkaAmatér


Aktualizace osobnostního profilu John Michie: 21.11. 2023 16:31