Patrice O'Neal (1969 - 2011)


„Miluju být milován a nenáviděn zároveň – nesnáším být podprůměrný.Ať mě raději nenávidí celé publikum než aby mě nenávidělo jen 90% z nich".Patrice Malcolm O'Neal známý též jako Patrice O'Neal byl americký stand-up komik, rádiový moderátor a občasný herec. Své jméno dostal po veřejně známých osobnostech Patrici Lumumbovi a Malcolmu X.

V roce 1992 se O'Neal zúčastnil publiku a komikům otevřené satirické komediální noci. "Podal" si jednoho ze satiriků, který jej vyzval ke slovnímu souboji a tak vlastně začala jeho kariéra stand-up komika. Během šesti let se O'Neal vypracoval na jednoho z nejznámějších stand-up komiků v Bostonu. Přestěhoval se do New Yorku a stal se populárním v klubu Manhattan's Comedy Cellar. Po této štaci se opět stěhuje, tentokrát do Los Angeles, kde se podílí především na rádiových ale i televizních a filmových projektech a pořadech.

V roce 2002 hrál vedlejší roli Khariho v krimi dramatu Spikea Leeho 25th HOUR v hlavních rolích s Edwardem Nortonem a Phillipem Seymourem Hoffmanem. O rok později se objevuje v miniroli Hectora v mysteriózním krimi IN THE CUT a také v komedii HEAD OF STATE v roli Warrena. V rodinné komedii FURRY VENGEANCE /2010/, v hlavních rolích s Brandenem Fraserem a Brooke Shields, ztvárnil jednu z vedlejších postav Guse.

Nadále se objevoval v různých show a seriálech, kde ztvárňoval jak cizí postavy, tak i často sebe samého. V roce 2005 produkoval vlastní epizodu show ONE NIGHT STAND /2005-současnost 2014/ a v roce 2011 měl svůj vlastní pořad PATRICE O'NEAL: ELEPHANT IN THE ROOM.


7.12.1969
New York City, New York, USA
29.11.2011
Englewood, New Jersey, USA
Patrice O'Neal csfd

Nature CallsChlupatá odplataScary Movie 4Hlava státuPiková trojka25. hodinaJust for LaughsZ RockKanclOne Night StandO'GradyShorties Watchin' ShortiesThe JuryArrested DevelopmentPatrice O'Neal: Killing Is EasyI Love the '90sHollywood InsiderComedy Central Roast of Charlie SheenPatrice O'Neal: Elephant in the RoomGreen Room with Paul Provenza, TheDown and Dirty with Jim NortonComedy Central Roast of Jeff FoxworthyContest SearchlightThe Colin Quinn ShowTough Crowd with Colin QuinnComedy Central Presents


Aktualizace osobnostního profilu Patrice O'Neal: 10.4. 2024 19:57