Dax Shepard 49 let


Dax Shepard Randall, tedy jak zní celé jeho jméno, se narodil 2. ledna 1975 v Milfordu v Michiganu. Přesto, když se pozastavíme na tím, čím je dnes, ani ve snu by nás nenapadlo, že získal titul z antropologie na UCLA (University of California, Los Angeles).

Kromě hraní vynakládá se svým časem také kreativněji, věnuje se snowboardingu, basketbalu, rychlým autům a motocyklům. Dnes je tedy, jak už bylo zmíněno, zasnoubený s herečkou Kristen Bell, žije v Los Angeles a stále hraje a doufaje, že s tím nepřestane, se nedá dělat nic než si jen přát, aby se mu dostávalo větších a lepších rolí.


2.1.1975
Milford, Michigan, USA
Dax Shepard csfd

Tlapková patrola ve velkofilmuTlapková patrola ve filmuChlapi soběCHIPS: Bláznivá hlídkaVánoce v El CaminoŠéfkaCo by kdybySoudceVeronica MarsováNaboř a ujeďBratrská spravedlnostRande v ŘíměThe FreebieStarý pákyBaby MámaŽivot je stresBacha na balónyZbouchnutáAbsurdistánHurá do basyRande měsíceSledge: The Untold StoryZathura: Vesmírné dobrodružstvíNekecej a pádluj!Dvanáct do tuctuPříliš jednoduchéHouseBrokenUltra City SmithsFarma na spadnutíRančDobré místoGhostedLéto k nepřežití: O deset let pozdějiRobot ChickenTerrific TrucksAbout a BoyFamílieIt's Always Sunny in Philadelphia


Aktualizace osobnostního profilu Dax Shepard: 2.1. 2024 12:03